Konyha felújítás? Kezdje a pulttal!

2021. október 07.
67
Magas minőségű gránit konyhapultok

Egy új konyha megtervezésénél a lehető legnagyobb gondossággal választjuk ki a burkolat és konyhabútor stílusát, és kellő figyelmet fordítunk a munkapult kiválasztására is. Az ideális konyhapult ugyanis nemcsak, hogy emeli a konyha színvonalát, de hosszútávú használat reményében kerül beépítésre. Cégünknél örömmel faragjuk meg Önnek a kiváló minőségű gránit munkapultját!

A konyha egyik legtöbbet igénybe vett felülete, a munkapult


A megfelelő konyhai munkalap kiválasztása legalább olyan fontos, mint bármely más szereplő a konyhában. Elég csak abba belegondolni, hogy napjában hányszor vesszük igénybe a konyhapultot: ha épp nem ebédet készítünk rajta, akkor edényeket, poharakat, vagy épp robotgépeket húzgálunk a felületén. A konyhapultok tehát folyamatos igénybevételnek vannak kitéve, így a kiválasztás során érdemes egy tartós minőségben gondolkodnunk. A tisztán tarthatóságról sem érdemes megfeledkezni, hiszen ezek a felületek folyamatosan koszolódnak. Ha hosszú évek elteltével is egy esztétikus környezet kialakítására törekszünk, akkor érdemes körülnézni a természetes kövek kínálatában.

Gránit: egy hosszútávon is kifizetődő választás


A funkcionálisan betöltött szerep mellett a munkapult ma már kulcseleme a konyhának, ha dizájnról van szó. Általában a gránit a legnépszerűbb választás, ha természetes kőből készült konyhai munkalapokkal szemezgetünk, hiszen minden egyes darabjuk egyedi és megismételhetetlen. A gránit pult egy igazi sallangmentes szépség: báját és lehengerlő kisugárzását maga a kövek természetessége adja meg. Rendkívül dekoratív, így nemcsak konyhapultként, de könyöklőként, asztallapként vagy konyhai szigetként is megállja a helyét. Habár egy gránit konyhapult önmagában is gyönyörű, a tökéletes összhang érdekében, érdemes a konyha stílusát a kiválasztott munkalaphoz igazítani.

A gránitot még természetes állapotában vágják és polírozzák, ezáltal az összes pozitív tulajdonsága megmarad. Mivel egy kemény kőfajtáról van szó, bátran választhatjuk konyhai munkapultként, hiszen gyakorlatilag semmi nem árt neki. Nem látszanak meg rajta a karcok, és remekül tűri a hőmérséklet ingadozásokat is. Habár egy rendkívül strapabíró kőfajtáról van szó, minden használatot követő tisztítást igényel. A gránit pult szakszerűen impregnálva, hosszú évtizedekig a konyha legszebb ékköve marad. Habár a gránit konyhapult ár magasabb, mint egy fából, műkőből készült vagy akril konyhapulté, hosszútávon mégis kifizetődő választás elé nézhetnek a tulajdonosok. 

Konyhapult készítés tökéletes kivitelezéssel


Ha egyszer úgy döntünk, hogy egy gránit munkapulttal tesszük szebbé mindennapjainkat, akkor ez minden esetben egy pontos igényfelméréssel, és tervezéssel indul meg. Az elkészült munkalapot pedig egyenesen az otthonába szállítjuk, és szakszerűen elhelyezzük!

Szeretné, ha konyhája a legszebb formájában tündökölne? Cégünk kőfaragói tökéletes megmunkálással készítik el az Ön által megálmodott gránit munkapultot! Tegyen egy kört bemutatótermünkben, és válassza ki az Önnek leginkább tetsző színt, formavilágot vagy stílust, hiszen nálunk megfizethető gránit konyhapult ár keretében teheti meg mindezt!

Kérje részletes árajánlatunkat!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!