Modern megoldás nagy terek padlójának a kialakításához

2021. október 19.
73
Esztétikus és tartós megoldás a betonpadló

Az újonnan felhúzott épületek modern megoldásokat kívánnak meg, különösen akkor, ha bevásárlóközpontról, irodaházakról vagy közösségi terekről, de akár egy óriási területet felölelő raktárépületről van szó. A korszerű megoldásokba a burkolatok is beletartoznak, hiszen az esztétikus megjelenés mellett gondolnunk kell a folyamatos gyalogos- és gépforgalom okozta koptató hatásra is. A Mapei Ultratop padló lényegre törő, hiszen minden megvan benne, amit csak egy betonburkolattól elvárhatunk: tartós, ellenálló és nagyon esztétikus. 

Egy betonpadló, számos előnnyel


Amennyiben a burkolatok nagyobb igénybevételnek lesznek kitéve, érdemes egy szuper tartós, a sérüléseknek is ellenálló, és könnyen tisztítható felületet kialakítani az adott térbe. A Mapei Ultratop egy olyan zsákos, aljzatkiegyenlítő anyag, melynek köszönhetően minden kívánalmunk valóra válhat. A hagyományos betonburkolatokkal összehasonlítva ez a burkolat egy jóval kevésbé sérülékeny felületet eredményez. Ezzel a technológiával továbbá egy homogénebb, kevésbé szemcsés felületet érünk el, amely több szempontból is kedvezővé válhat számunkra. A tömörebb állagának hála, egy esztétikusabb megjelenést kapunk, amelyet a folyamatos gyalogosforgalom, a gépi takarítás, és a rakodás is kevésbé sért majd meg. A megfelelő felületkezelés után pedig, a szennyeződéseknek, olajnak és víznek is ellenálló burkolatot kaphatunk.

Kiválóan alkalmas:

  • újonnan kialakított felületek bevonásához,
  • meglévő felületek újrapofozásához,
  • de akár burkolat nélküli készpadlóként is használhatjuk.

Olyan helyeken is alkalmazhatjuk, ahol a szintezés miatt már nincs lehetőség egy újabb 5-6 cm réteg kialakításához, hiszen az Ultratop vékony rétegben is felhordható. Abban az esetben, ha már egy kész betonpadló felújításáról van szó, különösen fontos lehet a költséghatékonyság. Egy jól bedolgozott betonfelület csiszolásának a költsége általában kedvezőbb, arról nem is beszélve, hogy a várható végeredmény is kecsegtetőbb lesz. Nem minden burkolat alkalmas azonban csiszolt betonpadlónak, vagy a rábetonozás egyszerűen nem oldható meg. Az ilyen esetekben is kiváló megoldás lehet ez a termék. 

Nem mindennapi megjelenés


Az Ultratop segítségével lehetőségünk nyílik a betonpadló megjelenésének kiválasztására. A Mapei többféle színlehetőséget is felkínál számunkra, így jelenleg a tört fehér, antracit szürke és sötét bézs színekkel szemezhetünk, de szakembereink többféle mintázattal, vagy színnel is kivitelezhetik Önnek. Ez a burkolat már önmagában is egy esztétikus megjelenést ad, azonban a Klindex betoncsiszolással ezt csak tovább növelhetjük. A Klindex betoncsiszolás és polírozás után, a lenyűgözően fényes betonfelületek gyakorlatilag bármilyen üzleti épületben, lakossági- vagy közösségi térben megállják a helyüket. 

Mivel egy önterülő anyagról van szó egyszerű előkészítést, gyors bedolgozást, és ultragyors száradást ígér, így a kialakítás is pofon egyszerűvé válik. Cégünknél profi eszközökkel, gépparkkal és szakmailag felkészült személyzettel vállaljuk a Mapei Ultratop betonfelületek teljes körű kivitelezését: a felületek bevonásától kezdve a betoncsiszoláson át, egészen a polírozásig és impregnálásáig. 

Kérje árajánlatunkat!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!