Parketta csiszolás ár meghatározó tényezői

2021. május 21.
456
parketta csiszolás költsége, hogyan számoljunk

A folyamatos mechanikai hatások, a léptek zaja, a bútorok tologatása, és még a túlzott páratartalom is a parketta idő előtti öregedéséhez vezethetnek. Ma már azonban nemcsak a parketta felszedése és újra rakása az egyetlen megoldás. A parketta csiszolás segítségével még az erősen sérült, kopott padlóból is egy vadonatúj állapotú parketta láthat majd napvilágot. 

Mi befolyásolhatja a parketta felújítás árát?


A felület nagysága

A parketta felújítás árát számos tényező befolyásolhatja. A kezelni kívánt felület nagysága például az egyik legszámottevőbb tényező mindközül. A fejlett technológiáknak hála, ma már nem csak a magánlakásokban van lehetőség a parketta csiszolásra, hanem akár nagyobb területeken is bevethetjük azt. Értelemszerűen, minél nagyobb terület megmunkálásáról van szó, annál több időt vesz majd igénybe egy-egy munkafolyamat. Ehhez mérten pedig annál több anyagot is kell majd felhasználnunk a csiszolás során, amely tovább növeli a költségeket.  A munkaterület mérete tehát döntő fontosságú a díjszabás során.

A parketta állapota

A parketta csiszolás ár nagyban függhet a megmunkálandó felület minőségétől, és jelenlegi állapotától is. A parketta felújítás minden esetben egy előzetes állapotfelméréssel kezdődik meg, melynek során a különféle hibák is feltárásra kerülnek. Így tehát a csiszolás megkezdése előtt a parketta javítása is terítékre kerülhet.  Minél több kijavítandó dolog, sérülés található meg a padlón, annál többet kell dolgozniuk a szakembereknek. A szemrevételezés során az aljzatot is érdemes megvizsgálni, mivel a legtöbb hiba általában ide vezethető vissza. Abban az esetben például, ha látványosan lötyög a parketta, akkor először fel kell bontani a parkettát és el kell végezni a megfelelő javítási munkálatokat. De ugyanez mondható el abban az esetben is, ha nagyfokú síkbeli egyenetlenségekről van szó. Ezt illetve az előző esetet is nagyon eredményesen korrigálhatjuk a parketta felületének felújításával.
 

parketta csiszolás díj, több tényezőből tevődik össze
Alakítsa sérült, megkopott parkettáját újra ragyogó kinézetévű a Geomárvány csapatával!


A megfelelő géppark

A parketta csiszolásának munkafolyamata általában rendkívül gép és szerszámigényes és ahhoz, hogy tökéletes lehessen a végeredmény, a lehető legjobb gépeket kell bevetni. Cégüknél a KLINDEX által kifejlesztett parketta csiszoló rendszerrel vonulunk fel a helyszínre. A KLINDEX parketta csiszoló rendszere pedig egyben garancia is a kiváló minőségben elvégzett és pormentes munkára.

A helyszín

Bizonyos esetekben az sem mindegy, hogy milyen messze van a helyszín, ahol a parketta található. Ha a munkaterület az ezzel foglalkozó cég hatótávján kívül esik, akkor sokan általában vagy el sem vállalják a munkát, vagy borsos összegeket számolnak fel a kiszállási díjért cserébe. A Geomárvány Kft-nél büszkék vagyunk arra, hogy egész országszerte rendelkezünk referenciákkal, így számunkra a távolság biztosan nem akadály! 
Összességében elmondható, hogy a parketta csiszolás ár nagyon sok apró tényező függvénye lehet, így minden díjkalkuláció előtt szükség lesz egy előzetes állapotfelmérésre. Ön is szívesen látná egy új vagy akár egészen más köntösben a parkettáját? Foglaljon időpontot a személyre szabott árajánlatért és vegye elejét a felújításnak! Ha megfizethető parketta csiszolás ár, akkor a Geomárvány Kft-nél a legjobb helyen jár!

Parketta csiszolás szolgáltatásunk

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!