Trendi és egyedi: dekorbeton padló

2021. június 23.
429
Trendi és egyedi: dekorbeton padló

Az Ultratop padlók a különleges hidraulikus kötőanyaguknak köszönhetően, számos pozitív tulajdonságukkal vívták ki maguknak a végfelhasználók figyelmét. Ha a tartós és megbízható kialakítás mellett a trendi megjelenés is ugyanolyan fontos szempont, akkor az Ultratop padló lehet a mi választásunk!

A klasszikus betonpadló kinézete leáldozóban van. Ultratop betonpadló: nem csak ellenálló, de szuper trendi is


Az ideális légkör megteremtése nem csak a munkahelyen fontos, hanem az otthon berkein belül is. Ma már egyre nagyobb igény kerekedik fel egy igazán otthonos, bensőséges élettér megteremtésére. Egy trendi és ízléses betonburkolattal magasabb szintre emelhetjük otthonunk kinézetét és tökéletes összhangot teremthetünk a négy fal között is. A manapság nagyon divatos dekorbetonokkal például meglepően szép felületeket érhetünk el és egy kikapcsolódást nyújtó teret alakíthatunk ki. 

A cégünk által készített Ultratop dekorbeton padló teljesen egyedi megjelenést kölcsönöz, hiszen nincs két egyforma kivitelezés vagy éppen elképzelés. Ez pedig egyet jelent azzal, hogyha egyszer egy dekorpadlóval tesszük szebbé otthonunkat, akkor biztosak lehetünk benne, hogy sehol máshol nem fogjuk viszontlátni ugyanazt. Ez a magas keménységű betonpadló gyakorlatilag bármilyen épületben megállja a helyét, legyen szó magáncélú vagy ipari felhasználásról. Az Ultratop padló jelenleg 3 féle színben érhető el, így kedvünk szerint választhatunk az elegáns tört fehér, a klasszikus antracit szürke vagy a melegséget árasztó sötét bézs színek közül. Ha pedig ez sem volna elég, akkor dönthetünk egy teljesen egyedi megjelenés mellett is. Ezt egyrészt elérhetjük egy mintás betonpadló kialakításával, ahol többféle szín találkozik egymással, vagy már a KLINDEX betoncsiszolás során is gondolkodhatunk sajátos elképzeléseink megtestesüléséről. Habár az Ultratop padló kialakításával már önmagában is egy ragyogóan fényes felületet kapunk, a további csiszolással tudunk még alakítani a padlólap végső megjelenésén.


Különleges megjelenésű padló
Különleges és egyedi megjelenést viszünk otthonába

Miért kedveljük annyira az Ultratop padlókat?


Az Ultratop dekorbeton egy zsákos betonból készített, önterülő padlóburkoló anyag, amely a hagyományos burkolatok helyett is bátran használható, illetve rövidesen lekörözi azokat. Nagy előnye, hogy olyan esetekben is bevethető, ahol a szintezés miatt már nincs lehetőség egy újabb 5-6 cm vastagságú réteg kialakítására. Ennek tükrében a már meglévő beltéri aljzatok és csiszolt padlók kiegyenlítésére, vagy burkolat nélküli készpadlóként is alkalmazható. A használata során rendkívül könnyedén elterül és ultragyors száradást idéz elő. Ezen tulajdonságok nemcsak a szakemberek munkáját könnyítik meg, de a megrendelők is hamarabb láthatják viszont újdonsült trendi padlójukat. Végleges kialakítását tekintve, egy rendkívül masszív felületű, hihetetlenül sima és szuperfényes felülettel gazdagodhatunk otthonunkban. A megfelelő impregnálással pedig tovább fokozhatjuk az Ultratop dekorbeton padló ellenálló képességét. 

Nem hozza lázba a hagyományos betonkinézet? Merjen nagyot álmodni a Geomárvány profi csapatával és gondolkodjon a megszokottól eltérően!


Betoncsiszolás szolgáltatásunk


 

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!