Van megoldás! Felújítjuk betonpadlóját profi eszközeinkkel!

2021. szeptember 23.
59
Szép és ellenálló betonpadló

Ma már semmi szükség nincs a sérült, fényét vesztett betonpadló újraburkolására, hiszen sokkal gazdaságosabb megoldások is léteznek. A KLINDEX betonjavítás segítségével szinte észrevétlenül állítható vissza a betonpadló eredeti állapota, melynek végeredményeként egy sokkal szebb és ellenállóbb felülettel gazdagodhatunk.  

A beton újraburkolása már a múlté


A beton habár egy igen szívós anyag, az idő vasfoga ezt az anyagot sem kíméli. A természetes öregedési folyamatok mellett számolnunk kell az időjárás viszontagságaival és a különféle mechanikai behatásokkal is. Arról nem is beszélve, hogy már a kivitelezésnél is felmerülhetnek olyan hibák, amelyek a beton idő előtti öregedéséhez vezethetnek. Egy repedésekkel teli, foltos és porzó betonpadló pedig minden, csak nem esztétikus. Ma már a legújabb technológiáknak hála, semmi szükség nincs a beton újraburkolására, hiszen léteznek ennél sokkal gazdaságosabb és profibb megoldások is. Többek között ilyen cégünk betonjavítás módszere is, amelyet az egyedülálló KLINDEX rendszerével érünk el. Egyetlen okos döntéssel pedig időt és pénzt spórolhatunk meg magunknak.

Az idejében megkezdett betonjavítás elengedhetetlen lehet


Minden egy pici sérüléssel indul meg, amelyből aztán egy kiterjedt méretű repedés nőheti ki magát. Pontosan ez történik akkor, ha elhanyagoljuk a betonburkolatok állapotát. Egy idejében elkezdett betonjavítással azonban leszámolhatunk a komplett újraburkolás költséges folyamatával. Csupán egy pár óra leforgása alatt, visszanyerhetjük a beton burkolat legszebb állapotát. A KLINDEX betonjavítás segítségével még a menthetetlennek tűnő burkolatok is helyrepofozhatóak, hiszen a rendszer megoldást kínál a legkülönfélébb vastagságú és sérülésű betonfelületekre is. 

Hogyan válik a sérült beton burkolatból egy gyönyörű padló?


A fejlett betoncsiszoló rendszereknek és az egyedülálló anyagoknak köszönhetően, ma már pusztán egy pár óra leforgása alatt helyreállítható bármilyen komolyabb sérülés a betonon. A KLINDEX betoncsiszolás segítségével könnyedén visszakaphatjuk régi beton padlónkat, mindezt egy szebb, tartósabb és ellenállóbb formában. 

Amennyiben egy sérült, lyukas vagy éppen porzó betonfelülettel rendelkezünk, akkor a KLINDEX Super Concrete módszere lesz a tuti biztos befutó nálunk. A Super Concrete segítségével olyan extra tulajdonságokat is adunk a burkolatnak, amelyek csakis az előnyünkre válhatnak a későbbiekre nézve. A folyamat mindig a beton javításával kezdődik meg, mely során szakembereink eltávolítják a sérült betonrészt – egészen az ép betonig. A megfelelő, hiba specifikus alapozó anyagok, adalékanyagok megválasztásával pedig pótolják a hiányzó részeket. A speciális kétkomponensű betontömítő anyagok felhordása után, kollégáink elvégzik a szakszerű felületkezelést is, amely magában foglalja az impregnáló anyagok használatát. A KLINDEX betoncsiszolás segítségével az egész folyamatot egy „teljes egésszé” tesszük, mindezt úgy, hogy végeredményben egy szuper ellenálló, ragyogóan fényes és sima felületet kaphatunk. Így tehát szakképzett kollégáink mindent egy kézben kiviteleznek, így Önnek innentől kezdve semmi más dolga nincs, csak élvezni a régi, új betonpadlóját!

Kérje részletes árajánlatunkat

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!