Professzionális Betoncsiszolási Szolgáltatások a Geomárvány Kft-től 

A Geomárvány Kft. büszkén kínálja több mint 30 éves tapasztalatával és Magyarországon egyedülálló, modern gépparkjával a legmagasabb színvonalú betoncsiszolási szolgáltatásokat. Legyen szó akár régi bevonatok eltávolításáról, fényesre polírozott betonpadlók előállításáról vagy magasraktári folyosók precíz síkpontosságának megteremtéséről, mi garantáljuk a tökéletes eredményt. 

Felület előkészítő csiszolás:

Egyenetlen, vagy rosszul elkészített betonpadlók csiszolása, különböző burkolatok alá. 

BŐVEBB INFORMÁCIÓ

porló beton kezelése

Csempe ragasztó felcsisz

Bevonat eltávolítás:

Szakértő csapatunk a legmakacsabb csemperagasztóktól és műgyantáktól is megszabadítja padlóját, előkészítve az új burkolat tökéletes fogadására. 

BŐVEBB INFORMÁCIÓ

Magasraktári síkpontos padló kivitelezés: 

A logisztikai központok és raktárak speciális igényeit szem előtt tartva biztosítjuk, hogy a padlófelületek minden szükséges sztenderdnek megfeleljenek. 

BŐVEBB INFORMÁCIÓ

porló beton kezelése

Csempe ragasztó felcsisz

Betoncsiszolás és Betonpolírozás:

A Klindex rendszerrel dolgozva biztosítjuk, hogy betonpadlója nem csak esztétikailag lesz tökéletes, de az idő próbáját is kiállja. 

BŐVEBB INFORMÁCIÓ

ESD védett padló:

Klindex rendszerrel csiszolt SuperConcrete betonpadlók megfelelnek az ESD védett padló követelményeinek.

BŐVEBB INFORMÁCIÓ

porló beton kezelése

Miért válasszon minket? 

Több évtizedes tapasztalat:

Szakértőink hosszú évek óta tökéletesítették a betoncsiszolás művészetét, hogy Önnek csak a legjobbat nyújthassuk. 

Legkorszerűbb technológia:

Gépparkunk a legújabb és leghatékonyabb betoncsiszolási technológiákat foglalja magába, biztosítva ezzel a gyors és hatékony munkavégzést. 

Személyre szabott megoldások: 

Minden projekt egyedi, ezért minden ügyfelünknek személyre szabottan állunk rendelkezésére, hogy igényeiknek leginkább megfelelő megoldást nyújthassuk. . 

Egyedülálló technológia:

A lézer vezérelt csiszológépeinkkel biztosítjuk a tartós és legnagyobb pontosságú eredményeket.  

Gyors és hatékony munkavégzés: 

Saját, nagy kapacitású gépparkunkkal minden méretű projektet rövid határidővel teljesítünk.

Környezetbarát megoldások: 

Modern és környezettudatos technológiáinkkal az Ön padlója nem csak szép, hanem fenntartható is lesz. 

Bízza profikra betonpadlója csiszolását és élvezze a kiváló minőségű, tartós és esztétikailag lenyűgöző padlófelület minden előnyét. Vegye fel velünk a kapcsolatot a Geomárvány Kft. weboldalán keresztül, és kérje személyre szabott árajánlatunkat már ma! 

Egy tetszetős megjelenésű, és minden szempontból megfelelő padló, elengedhetetlen részét képezi a mindennapi életünknek, legyen szó magánjellegű-, ipari-, vagy közösségi felhasználásról. Az alapvető funkcionalitás mellett egyre jobban előtérbe kerül a megjelenés is, hiszen egy megfelelően karbantartott, fényesre csiszolt beton padló, nemcsak esztétikailag lehet szemet gyönyörködtető, de rendkívüli előnyöket is magába foglal. 

Betoncsiszolás, hiszen egy beton padló rendkívüli előnyökkel jár

Mi is az a KLINDEX SUPERCONCRETE rendszer?  

A Klindex által kifejlesztett SuperConcrete rendszer egy forradalmi betoncsiszolási megoldás, amely integrálja a legmodernebb csiszológépeket, speciális segédanyagokat, gyémántszerszámokat, mindez beágyazva a cég szabadalmaztatott eljárásai közé. Ez a rendszer a padlók esztétikai és funkcionális tulajdonságainak javítására szolgál, lehetővé téve a tartós és ellenálló betonfelületek létrehozását.

A Klindex SuperConcrete rendszerének egyik kulcsfontosságú eleme a szabadalmaztatott eljárások használata, amelyek garantálják, hogy a csiszolási folyamat reprodukálható, következetes és magas minőségű legyen minden alkalmazás során. Ezáltal a rendszer hatékony és gazdaságos megoldást kínál a betonpadlók felújítására és karbantartására, környezetbarát módon. 

A csiszolás folyamata:  

Először durva csiszolással eltüntetjük a padlón található egyenetlenségeket. Majd egyre finomabb szerszámokkal folytatjuk a munkát. Betoncsiszolás közben betonkeményítést is alkalmazunk annak érdekében, hogy megerősítsük a padló ellenálló képességét. A felületkeményítés egy folt- és olajálló, kemény, könnyen takarítható padlót eredményez.

Csiszolás után következik a polírozás, majd az egész folyamatot egy impregnálással zárjuk. Ezáltal a felület víztaszítóvá, csúszásmentessé és olajállóvá is válik. 

cement 3

Gondolkodjon az innovatív és stílusos megoldásokban!  

A KLINDEX SuperConcrete rendszer a padlótulajdonosok számára egy magas színvonalú, környezetbarát betoncsiszolási megoldást kínál. Ez a rendszer lehetővé teszi a betonpadlók különböző megjelenésű, tartós és könnyen karbantartható felületeinek kialakítását.

A SuperConcrete technológiával a padlók mattól a fényesig személyre szabhatóak, és a BETON COLOR DYE színezőanyagokkal extra réteg nélkül alakítható ki a kívánt színvilág, (pl.: cégek logója stb.).  

IMG-a426ebdb069beb3ebb4ea06f59509fa6-V

A SuperConcrete rendszer különböző verziókat kínál a „PREMIUM”, „TERRAZZO EFFECT” és „HS” opciókkal, amelyekkel különféle típusú betonpadlókhoz igazíthatók a csiszolási eljárások. 

A rendszer nem csak a padlók esztétikai megjelenését javítja, hanem hozzájárul a padlók hosszú távú fenntarthatóságához is. 

A KLINDEX SuperConcrete technológia hazai képviselőjeként széles megoldási lehetőségeket kínálunk betoncsiszolás terén: legyen szó régi, öreg repedezett betonról, vagy új és régi ipari betonpadlóról, vagy új és régi kéregerősített betonpadlóról. 

SUPERCONCRETE TÍPUSOK: 

SuperConcrete "PREMIUM"  

 • Kéregerősített betonpadlók csiszolása tükörfényes kivitelben 
 • Teljes csiszolás a durvázástól a polírozásig 
 • Szinezhető 
 • Olaj- és vegyszerálló 
 • Teljesen sima, csúszásmentes felület 
 • Klindex SuperConcrete „hightech” megjelenés 
 • Könnyen takarítható 

IMG-a426ebdb069beb3ebb4ea06f59509fa6-V

SuperConcrete "Terrazzo Effect"   

TERRAZZO padlókhoz hasonlítható felület, mivel a betonban található kövek a csiszolás során láthatóvá válnak. Teljes csiszolás a durvázástól a polírozásig, tükörfényes felülettel.

 • szinezhető 
 • olaj- és vegyszerálló 
 • teljesen sima, csúszásmentes felület 
 • könnyen takarítható 

IMG-a3efa8eb8463abc31e4b16a1bf73cd71-V

SuperConcrete "HS"    

Gyorspolírozási eljárás korábban csiszolt betonpadlókhoz és kéregerősített betonokhoz. Tökéletesen sima felület – visszaállítja a padló fényét – olaj- és vegyszerálló. Könnyen takarítható felület.

IMG-a3efa8eb8463abc31e4b16a1bf73cd71-V

Mitől kiváló a Klindex SuperConcrete rendszer?

 • Mivel a betoncsiszolás során eltávolítjuk a beton felső rétegét, az ún. cementtejet, nem porzik a padló. 
 • Nem porzik a padló, mivel a betoncsiszolás során eltávolítjuk a beton felső rétegét, az ún. cementtejet. 
 • Ellenáll az olajoknak és különböző vegyszereknek. 
 • Ellenáll a mechanikai hatásoknak (nehezen karcolódik) 
 • A Klindex rendszerrel csiszolt Super Concrete betonpadlók megfelelnek az ESD védett padló követelményeinek.  
 • Teljesen sima, könnyen takarítható felület 
 • Csúszásmentes 
 • Nincs több, egymáshoz ragasztott réteg a padlón, tehát: nem válik el a burkolat, nem hólyagosodik fel a gyanta. 
 • Színezhető, a festék beivódik a felületbe, nem képez a padlón egy újabb réteget. 
 • Környezetbarát, zöld technológia. Nem használunk környezetre vagy egészségre káros anyagokat, nincs szálló por. 
 • Gazdaságos: kevesebb takarítószert és – eszközt kell használni, a világításhoz kevesebb energiát fogyasztunk, nem kopnak a targoncakerekek és nem hagynak nyomot a padlón. 

Kép1

Betonelőkészítés, bevonateltávolítás

Műgyanta, ragasztók, és egyéb bevonatok eltávolítása a Klindex felület előkészítő szerszámaival. Cégünk vállalja már erősen igénybe vett betonpadlók megrongálódott burkolatainak (feljött műgyanta bevonatok, burkolólapok eltávolítása után ottmaradt csemperagasztó, lakkok, festékek) eltávolítását. A Klindex felület előkészítő szerszámainak és betoncsiszoló szerszámainak kombinációját használva beton felületekre kifejlesztett, DCS üzemmódú gépeinkkel néhány fázisban eltávolítjuk a rongálódott bevonatokat, előkészítve a felületet az új burkolat fogadására. A beton előkészítést követően a fogadófelület olyan minőségű lesz, amely alkalmassá teszi az Ön által használni kívánt burkolat telepítésére. 

Betoncsiszolás felület előkészítő lépései

Miért válassza a Klindex rendszerű felület előkészítést?

 • Időt takaríthat meg, hiszen maximum néhány lépésben eltávolítjuk az előző burkolatot, bevonatot, és ezzel egy időben alkalmas lesz a felület az új burkolat fogadására 
 • Klindex felület előkészítés után nincs szükség más aljzatkiegyenlítő anyagra, a beton előkészítést követően sík aljzatot kap 
 • A Klindex beton előkészítési eljárása 30-50%-al hatékonyabb a szemcseszóró – és marógépek nyújtotta teljesítménynél 
 • A felület előkészítés végig, a falszélek mentén is, így a teljes betonfelületen alkalmazható 
 • Az általunk kezelt felület szakítószilárdsága ~4.6 MPa, míg a szemcseszórt felületeké ~3.8 MPa 

Magasraktári Folyosók Professzionális Betoncsiszolása

Műgyanta, ragasztók, és egyéb bevonatok eltávolítása a Klindex felület előkészítő szerszámaival. Cégünk vállalja már erősen igénybe vett betonpadlók megrongálódott burkolatainak (feljött műgyanta bevonatok, burkolólapok eltávolítása után ottmaradt csemperagasztó, lakkok, festékek) eltávolítását.

A Klindex felület előkészítő szerszámainak és betoncsiszoló szerszámainak kombinációját használva beton felületekre kifejlesztett, DCS üzemmódú gépeinkkel néhány fázisban eltávolítjuk a rongálódott bevonatokat, előkészítve a felületet az új burkolat fogadására. A beton előkészítést követően a fogadófelület olyan minőségű lesz, amely alkalmassá teszi az Ön által használni kívánt burkolat telepítésére. 

Betoncsiszolás felület előkészítő lépései

A Geomárvány Kft szakértői elkötelezettek a minőségi és pontos kivitelezés mellett. Miután elvégeztük a helyszíni felmérést és az adatok egyeztetését elkészítjük a magasraktári folyosók padlófelületének szakszerű csiszolását a kifejezetten erre célra kifejlesztett lézer vezérelt betoncsiszoló gépeinket. Célunk a padló egyenetlenségeinek, -  mint a domboknak és mélyedéseknek -,  precíz kiküszöbölése, valamint a keletkező hullámok simítása betoncsiszolási technikákkal. 

A mélycsiszolást követően a padló síkpontosságát alakítjuk ki, majd ezt követően finomcsiszolással, tömörítéssel, impregnálással és polírozással érjük el a végső, magas minőségű padlófelületet. Ezzel a módszerrel egy sík, kemény, könnyen tisztítható és tartós betonpadló jön létre, amely ideális megoldást nyújt magasraktári folyosók számára. 

A Geomárvány Kft szakemberei mindig a legmagasabb sztenderdek szerint dolgoznak, biztosítva ezzel, hogy ügyfeleink a legjobb minőségű és legmegbízhatóbb megoldást kapják. 

Miért válasszon minket a magasraktári "síkpontos" padlók csiszolására? 

lazer

A Geomárvány Kft. a magasraktári padlók csiszolásában az országban egyedülálló lézer vezérelt gépet és technológiát alkalmaz, amely kifejezetten erre célra lett fejlesztve. A legkorszerűbb gépek és szakértő kezelésük biztosítja, hogy a padlók pontosan megfeleljenek a legmagasabb ipari szabványoknak és simasági követelményeknek. A precíziós lézeres gépeink garantálják a precíz és tartós padlófelületek kialakítását. 

A Geomárvány Kft. a betoncsiszolási megoldások terén a KLINDEX SuperConcrete rendszert alkalmazza, amely megfelel az ESD (Electrostatic Discharge – Elektrosztatikus Kisülés) védett padló követelményeinek. Az elektrosztatikus kisülés veszélye különösen az elektronikai iparban jelentős, ahol az elektromos töltés áramlását gondosan kell szabályozni a berendezések és az alkatrészek védelme érdekében. A SuperConcrete padlók nem csak tartósak és esztétikailag vonzóak, hanem speciális felületkezelésüknek köszönhetően az elektrosztatikus töltések káros hatásaitól is védeni tudják a kritikus munkaterületeket. Az ilyen típusú padló megoldásokat kereső ügyfelek számára a Geomárvány Kft. biztosítja azt a magas színvonalú kivitelezést, amely a biztonságos munkakörnyezet kialakításához szükséges. 

lazer

Milyen típusú beton padló esetében érdemes felkeresni minket?  

Mivel a beton egy hihetetlen keménységű anyag, így valamennyi cement alapú beton padló megmunkálható a Klindex betoncsiszoló rendszerével, még abban az esetben is, ha némi szintkülönbség vagy egyenetlenség is számításba kerül. Ezek a néhány mm-es egyenetlenségek, akár önmaguktól is kiegyenlítődnek a betoncsiszolás során. Abban az esetben sem kell kétségbe esni, ha a betonpadló korából fakadóan elöregedett, foltos, vagy éppen repedezett: egy olyan sima és gyönyörű kinézetet kap majd a beton padló felülete a folyamat végére, mintha csak új lenne. 

betoncsiszolás02

A fényesség erejének kiválasztása és az esetleges színezőanyagok használatának köszönhetően, rendkívül sokféle variációban végezhető el a beton csiszolása!  

Mitől függ a betoncsiszolás ár?  

A betoncsiszolás ár több tényező alapján kerül meghatározásra, így minden esetben egy személyre szabott árajánlat keretein belül valósul meg a pontos árkalkuláció. A munkafolyamatok árát befolyásolhatja a megmunkálandó felület nagysága, minősége, illetve a betoncsiszolás ár kalkulációjába beleszámíthatnak olyan tényezők is, mint az előzetes javítási költségek. Nem mindegy az sem, hogy egy olyan  beton felületről van-e szó, amely korábban átesett már hasonló beavatkozáson, vagy egy még érintetlen, és eredeti állapotában lévő padlóról.

A betoncsiszolás ár alakulásáról, és annak minden egyéb részletével kapcsolatban, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén!

Vagy az egyedi árajánlatért töltse ki a weboldalunkon található űrlapunkat, és kollegáink a lehető legrövidebb idő megkeresik Önt! 

Széchenyi 2020 - Európai Regionális Fejlesztési Alap
Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása