Parketta


Modernkori parkettacsiszolás a XXI. század gépeivel

A Klindex a világ egyik vezető csiszológép gyártója. A parkettacsiszolás területén is kifejlesztett egy innovatív technológiát a hozzá kapcsolódó csiszológéppel. Ennek eredményeként mára a parkettacsiszolás egy egyszerűbb, és nem utolsósorban sokkal gyorsabb eljárás lett. A végeredmény pedig egy sokkal szebb parketta padló. 

Mivel jobb a Klindex technológia és gép a hagyományos parkettacsiszolásnál:

- A Klindex által kifejlesztett és a géphez csatlakoztatott porszívó rendszer, valamint az elszívó keret segítségével a csiszolás PORMENTES.

- Nincs HULLÁM EFFEKTUS, 

- A csiszológépek elengedhetetlen tartozéka lett a speciális irányítókerék (direction weels), mely lehetővé teszi a gép 360 fokban történő mozgatását. Ezáltal a csiszolt felület tökéletesen sík lesz.

parketta csiszolás - Geomárvány

Személyre szabott parketta csiszolás ár? Ne késlekedjen velünk felvenni a kapcsolatot!

Parketta csiszolás a divatnak megfelelően

Antik hatású parketta csiszolás a jelenlegi "divatnak" megfelelően

Nem szereti a nagyon fényes, vastag lakkréteggel lezárt parkettát? A Klindex parkettacsiszolási technológiája erre is tud megoldást. A Klindex speciális antikoló keféi megteremtették a lehetőségét az antik hatású fa padlók kialakításának. Mindezt fényezetlen felületen, környezetbarát módon.

A fa padlók még mindig a virágkorukat élik!

A fa parketta hosszú évtizedek óta kiemelkedő szerepet tölt be a lakberendezésben. Az eredeti fa lenyűgöző szépségével egy igazán meleg és kellemes életteret teremthetünk meg a lakás bármely részén, de irodaházakban is gyakran alkalmazzák.  Ez a választás nem meglepő, hiszen a gyors és egyszerű telepítésen túl számos érv szól ezen padlótípusok mellett. Nem csak megfelelő komfortérzet alakítható ki velük a különféle hangszigetelő vagy lépészaj csökkentő tulajdonságok miatt, de változatos felületeiknek és megannyi színüknek köszönhetően, bárki megtalálhatja az otthonába leginkább illő darabot. Ami a kinézetet illeti, a lehetőségek tárháza szinte végtelen: mind a klasszikus, mind az ultramodern stílust kedvelői örömüket lelhetik benne. Egy kellő szakmai hozzáértéssel lerakott és gondosan felületkezelt parketta sokáig megőrzi eredeti szépségét, és lakásunk alapvető éke lesz. 

A fa parketták legnagyobb ellenségei

Egy fa parketta azonban, amilyen gyönyörű és természetes hatású a lerakáskor, olyannyira sérülékeny felület is. A természetes öregedési, érési folyamatok egy különleges fa konyhaszekrény, vagy bútor esetében akár sokszorosára növelhetik annak értékét és szépségét, azonban egy olyan fa felületen, amelyen mindennap lépkedünk, már nem biztos, hogy ilyen jól mutat majd. A fa padlók még a legnagyobb odafigyelés mellett is hajlamosak a sérülésekre és a felületi kopásra, ami nem meglepő, hiszen a rendszeres használattal, többféle behatásnak lehetnek kitéve. 

a parketta csiszolás ár kedvezőbb, mint a teljes padlócsere

Szinte bárhol előfordulhat, hogy véletlen kiömlik valami a padlóra, és hát hiába az azonnali feltörlés, még a tiszta víz is nyomot hagyhat a felületen, de ugyanez elmondható a túlzott páratartalomra is, ami szintén térfogatváltozást okozhat. A különféle bútorok mozgatása is rendkívül káros abban az esetben, ha nem emeljük fel azokat, vagy nem fordítunk kellő gondosságot a csúsztatófilcek bevetésére, különösen a székek és asztal lábainál. Végül, de nem utolsó sorban a kivitelezési hibák, a nem megfelelően megválasztott, silány alapanyagok is okozhatnak kellemetlenségeket, de a hibás karbantartás is idő előtti öregedéshez vezethet.

A fa parketta felülete tehát nem csak helyenként kophat meg, de olyan komoly sérüléseket is szenvedhet, amelyeket ha nem korrigálunk időben, később akár egy komplett padlóburkolat cserével is számolhatunk. Kiváló szakembert keres a parketta felújítására? Szeretné, ha újra a régi fényében tündökölne padlója?

Ne keresgéljen tovább! A Geomárvány Kft. csapata, az Ön megbízható szakember gárdája!

Ha egy fa parketta visszafordíthatatlanul megsérül, megkopik, megkarcolódik, vagy egész egyszerűen csak az idő vasfoga miatt veszít eredeti fényéből, szépségéből, akkor sokan egyáltalán nincsenek azzal tisztában, hogy milyen lehetőségeik vannak a helyrepofozásra. Teljesen érthető okokból, csakis a teljes burkolatcserében gondolkodnak, ami azért valljuk be őszintén, sem a pénztárcánk, sem az időnk és energiánk szempontjából nem bizonyul egy kellemes döntésnek. A több napig tartó kosz, por és teljes felfordulás gondolatán tovább ronthat a megfelelő szakember kiválasztásának hiánya, vagy éppen bizonytalansága is, így sokan inkább megbékélnek a csúnya, kopott felületű padlójukkal. 

Gondolta volna?! Ma már nem csak a teljes burkolat csere a végső megoldás a sérült, vagy fényét vesztett fa parketták esetében!

Mentse meg fa padlóját a parketta csiszolás segítségével!

Ha parkettája esztétikailag már abszolút nem állja meg a helyét otthonában, vagy különféle egyenetlenségeknek köszönhetően akár kellemetlenségeket, vagy veszélyeket is rejthet magában, akkor a parketta csiszolás egy praktikus és gazdaságos megoldás lehet ezekre a problémákra. A parketták egyik legnagyobb előnye ilyenkor, hogy nagyon eredményesen újíthatók fel a padló csiszolás segítségével.  A parketta csiszolással nem csak egy hihetetlenül sima és ragyogóan fényes felületté változtathatjuk a már meglévő parkettánkat, de végül ez a megoldás adhatja majd meg a lehető legtartósabb és legszebb eredményt számunkra. Kiváló parketta csiszolás ár? Keresve sem találhatna jobb helyet!

A megrendelők gyakran csak a sötétben tapogatóznak és nem tudják, hogy parkettájuk felújításával kapcsolatban milyen lehetőségeik vannak és csak a teljes parkettacserében gondolkoznak. A parketta csiszolás lényege, hogy a fa padló esetleges hibáinak kijavítása után, tökéletesen simára csiszoljuk az adott felületet. Ezt követően pedig környezetbarát lakokkal tesszük ellenállóvá. Ezáltal az egész műveletsor egy gondosan megtervezett és kivitelezett munka lesz, és egyben az elérhető legtartósabb megoldás is. A csiszológépek típusai nagyban befolyásolják a későbbi végeredményt, így érdemes olyan parkettacsiszolással foglalkozó céget felkérni, akik bizonyítottan a legprofibb gépek birtokában vannak.


Cégünknél a parketta csiszolás során kizárólag profi és rendkívül fejlett technológiájú gépekkel állunk rendelkezésére. És kizárólag környezetbarát vízbázisú lakkokat használunk.

1. lépés: A munka megkezdése előtt, szabaddá tesszük a helyszínt, az útban lévő bútorokat, szőnyeget kivisszük a helyiségből. 

2. lépés:A KLINDEX parkettacsiszoló rendszerével, mely a legmodernebb jelenleg a piacon, először egy nagyobb szemcsenagyságú csiszolófejjel kezdjük meg a munkálatokat, amelyekkel a durvább felületi hibákat kiegyenlítjük és egyenletesen felcsiszoljuk a parkettát. 

3. lépés: A munkával előrébb haladva, pedig fokozatosan térünk át, a finomabb, gyengébb csiszoló korongokra. 

Ha a felületen kisebb hézagok, vagy másféle hibák is megtalálhatóak, akkor a csiszolás megkezdése előtt, még ezeket is gond nélkül kijavítjuk. Így tehát minden lehetőséget bevetünk annak érdekében, hogy az Ön parkettájának élettartama több évtizeddel meghosszabbodjon!


A parketta csiszolás során szakembereink mindent megtesznek annak érdekében, hogy a régi padlója a munka elvégeztével úgy fessen, mintha csak új lenne! A csiszolással járó kellemetlenségek miatt sem kell aggódnia. A KLINDEX parkettacsiszoló gépek már olyan fejlett technológiával rendelkeznek, hogy egy speciális porelszívó segítségével, a felesleges portól is megkíméljük megrendelőinket. Sőt! A lakkozás során keletkező erős szagoktól sem kell tartani. Kizárólag vízbázisú, környezetbarát anyagokat használunk a Klindex technológiával. Ezen kívül a munka elvégeztével ugyanolyan tiszta állapotban adjuk át otthonát, mint amilyenbe megérkeztünk! A parketta csiszolás egy jól átgondolt, és kellő szakmai tapasztalatot igénylő munkafolyamat, így ezt minden esetben ajánlott szakavatott kezekre bízni, aki a kellő kompetenciákkal rendelkezik. Nálunk a garancia mellett egészen biztosan tökéletes és nem utolsó sorban, tartós végeredményt kaphat majd! Megfizethető parketta csiszolás ár után keresgél? Nem kell messzire mennie! A Geomárvány Kft.-nél nem csak a legkiválóbb parketta csiszolás ár felől gondoskodunk, de a legszebb és legjobb minőségben elvégzett munkákról is!


Összeségében: mit nyerhetek a parketta csiszolással?

- A korábbi kivitelezési hibákból adódó egyenetlenségek is tökéletes síkba hozhatóak pusztán a parketta csiszolással, így nem lesz többé szint eltérés

- A menthetetlennek látszó sérülések, mély karcok is nagyon eredményesen korrigálhatóak

- A napfény, és a különféle mechanikai súrlódások következtében a fa színe előnytelenül megváltozhat, színbeli eltérések alakulhatnak ki. A padlócsiszolással visszakaphatjuk a fa természetes színét és erezetét

- A csiszolt parketta nem vonzza magához a port, és még hosszú évek elteltével is szuper ellenálló lesz

- A tükörsima felület mellett tükörfényt is elérhetünk, így parkettánk újra az egészségtől ragyogó kinézetű válik

Hogyan történik a parketta csiszolás ár meghatározása?

A parketta csiszolás ár csak és kizárólag személyre szabott módon kerül meghatározásra, így tehát mindig az adott projekt függvénye. A pontos kalkulációhoz szakembereinknek először fel kell mérnie a terepet, hiszen nem mindegy, hogy mekkora a megmunkálandó felület nagysága, milyen a minősége, milyen állapotban van, vagy csak, hogy szükséges-e valamilyen extra javítást elvégezni a csiszolás előtt. Éppen ezért mivel nincs két egyforma eset, a parketta csiszolás ár minden esetben egy előzetes állapotfelmérés után kerül meghatározásra.

Ha nem szeretné eldobni jelenlegi padlóját, és Ön is a gazdaságos és profi megoldásokban gondolkozik, akkor nincs más dolga, mint felvenni velünk a kapcsolatot, ahol nem csak részletesen átbeszélünk minden lehetőséget, de nem hagyunk Önben kérdéseket! Ez azért is lényeges momentum, mert ilyenkor tudjuk érdemben átbeszélni, hogy mik a lehetőségek, vagy hogyan lehetne a legjobbat kihozni az adott parkettából.


Ne dobja el régi, elhasználódott padlóját! A parketta csiszolás az egyik leggazdaságosabb megoldás ahhoz, hogy újra egy minőségi és esztétikailag is kiváló parkettával büszkélkedhessen! 
Döntésre jutott? Szeretné sérült, fényét vesztett, megkopott parkettáját újra az eredeti szépségében látni? Nálunk megfizethető parketta csiszolás ár várja! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, valósítjuk meg együtt az álmait! 

Parketta csiszolás ár meghatározó tényezői


A folyamatos mechanikai hatások, a léptek zaja, a bútorok tologatása, és még a túlzott páratartalom is a parketta idő előtti öregedéséhez vezethetnek. Ma már azonban nemcsak a parketta felszedése és újra rakása az egyetlen megoldás. A parketta csiszolás segítségével még az erősen sérült, kopott padlóból is egy vadonatúj állapotú parketta láthat majd napvilágot. 

parketta csiszolás ár mivel számolhatunk
A parketta csiszolás ár több tényező függfénye

Mi befolyásolhatja a parketta csiszolás ár nagyságát?


A felület nagysága

A parketta csiszolás ár alakulására számos tényező befolyásolhatja. A kezelni kívánt felület nagysága például az egyik legszámottevőbb tényező mindközül. A fejlett technológiáknak hála, ma már nem csak a magánlakásokban van lehetőség a parketta csiszolásra, hanem akár nagyobb területeken is bevethetjük azt. Értelemszerűen, minél nagyobb terület megmunkálásáról van szó, annál több időt vesz majd igénybe egy-egy munkafolyamat. Ehhez mérten pedig annál több anyagot is kell majd felhasználnunk a parketta csiszolás során, amely tovább növeli a költségeket.  A munkaterület mérete tehát döntő fontosságú a parketta csiszolás ár díjszabása során.

A parketta állapota

A parketta csiszolás ár nagyban függhet a megmunkálandó felület minőségétől, és jelenlegi állapotától is. A parketta csiszolás a felújítás során minden esetben egy előzetes állapotfelméréssel kezdődik meg, melynek folyamán a különféle hibák is feltárásra kerülnek. Így tehát a parketta csiszolás megkezdése előtt a parketta javítása is terítékre kerülhet.  Minél több kijavítandó dolog, sérülés található meg a padlón, annál többet kell dolgozniuk a szakembereknek. A szemrevételezés során az aljzatot is érdemes megvizsgálni, mivel a legtöbb hiba általában ide vezethető vissza. Abban az esetben például, ha látványosan lötyög a parketta, akkor először fel kell bontani a parkettát és el kell végezni a megfelelő javítási munkálatokat. De ugyanez mondható el abban az esetben is, ha nagyfokú síkbeli egyenetlenségekről van szó. Ezt illetve az előző esetet is nagyon eredményesen korrigálhatjuk a parketta felületének felújításával.

parketta csiszolás ár, több tényezőből tevődik össze
Alakítsa sérült, megkopott parkettáját újra ragyogó kinézetévű a Geomárvány csapatával!


A megfelelő géppark

A parketta csiszolásának munkafolyamata általában rendkívül gép és szerszámigényes és ahhoz, hogy tökéletes lehessen a végeredmény, a lehető legjobb gépeket kell bevetni. Cégüknél a KLINDEX által kifejlesztett parketta csiszoló rendszerrel vonulunk fel a helyszínre. A KLINDEX parketta csiszoló rendszere pedig egyben garancia is a kiváló minőségben elvégzett és pormentes munkára.

A helyszín

Bizonyos esetekben az sem mindegy, hogy milyen messze van a helyszín, ahol a parketta található. Ha a munkaterület az ezzel foglalkozó cég hatótávján kívül esik, akkor sokan általában vagy el sem vállalják a munkát, vagy borsos összegeket számolnak fel a kiszállási díjért cserébe. A Geomárvány Kft-nél büszkék vagyunk arra, hogy egész országszerte rendelkezünk referenciákkal, így számunkra a távolság biztosan nem akadály! 
Összességében elmondható, hogy a parketta csiszolás ár nagyon sok apró tényező függvénye lehet, így minden díjkalkuláció előtt szükség lesz egy előzetes állapotfelmérésre. Ön is szívesen látná egy új vagy akár egészen más köntösben a parkettáját? Foglaljon időpontot a személyre szabott árajánlatért és vegye elejét a felújításnak! Ha megfizethető parketta csiszolás ár, akkor a Geomárvány Kft-nél a legjobb helyen jár!

Parketta csiszolás szolgáltatásunk

Így lesz tükörsima a parketta


Recsegő léptek zaja, összekarcolódott vagy csak teljesen mattra kopott felület: abban valószínűleg sokan egyetértenek majd, hogy az elhasználódott, idejét múlt parketták sem esztétikai, sem pedig minőségi szempontból nem állják meg a helyüket. Ezt azonban nem csak a rendszeres gondozás hiánya okozhatja, de a kíméletlen használat is. Ma már nem a teljes burkolatcsere az egyetlen megoldás! Ha Geomárvány Kft., akkor megfizethető parketta csiszolás ár!

parketta csiszolás ár kalkuláció bújtatott költségek nélkül
Nincs többé kopott padló! Mindenki számára elérhető parketta csiszolás ár!

Engedje újra kibontakozni az eredeti fa kendőzetlen szépségét!


A fa parketták „romlása” nem újkeletű dolog, hiszen akarva vagy akaratlanul, de idővel különféle kopások, karcolódások és sérülések keletkezhetnek rajtuk. Arról nem is beszélve, hogy az eredetileg tükörsima és fényes felület felett is előbb- vagy utóbb, de eljár az idő. Az ilyen esetekben merülhet fel a parketta felújítás gondolata. Sokan azt gondolnák, hogy egy igazán biztos és tartós megoldást csakis rengeteg munkával, és beleölt pénzösszeggel lehet elérni. Vagy talán, ami még ennél is rosszabb, hogy a legtöbb ember csakis egy teljes parketta cserében látja a megoldást. A KLINDEX rendszerű parketta csiszolás segítségével azonban igen hamar meggyőződhetünk ennek ellenkezőjéről.

Ajánlatkérés parketta csiszolásra

Hogyan mutathatja a régi, elhasználódott parketta újra a legjobb arcát?


Egy itt-ott kopott, összekarcolódott vagy fényét vesztett parketta már első ránézésre is kiábrándító látványt nyújt. Különösen igaz ez az olyan közintézményekben, céges irodaházakban vagy csak vendéglátó egységekben, ahol egy nap több száz ember is megfordulhat.  Ahhoz, hogy parkettánk újra eredeti fényében tündökölhessen, kiváló megoldást nyújthat a KLINDEX parkettacsiszoló rendszere. A KLINDEX parkettacsiszoló rendszerével mostantól semmi szükség arra, hogy eldobjuk a már meglévő parkettánkat, hiszen alig pár óra leforgása alatt visszanyerhetjük annak eredeti állapotát. És hogy mi is kell ehhez pontosan? Egy alaposan kidolgozott technológia, a legprofibb gépek, egy magasan képzett gárda, na és persze egy nagy adag elhivatottság is a szakma iránt. A cégüknél elvégzett parketta csiszolások során, csakis a legmodernebb technológiájú gépekkel vonulunk fel a helyszínre. A profi csiszológépekhez pedig a nagy gyakorlattal rendelkező kollégáink társulnak majd, akik villámgyorsan és a lehető leggondosabban alakítják vissza a parkettája eredeti állapotát!

válasszon megbízható kivitelezőt parketta csiszolás ár
Minőségi és profi parketta felújítás, a lehető legjobb parketta csiszolás ár kíséretével!

Egy tükörsima és fényes parketta, minden otthon legnagyobb éke!


A parkettacsiszolás során attól válik olyan tükörsimává a fényét és tartósságát vesztett felület, hogy a nagyobb szemcsenagyságú csiszolófejektől haladunk az egyre kisebbekig. Ezáltal minden egyes munkafolyamatnak megvan a maga célja, így először a durvább felületi hibákat javítjuk ki, majd végül pedig a legapróbb, legfinomabb simításokat végezzük el. Kiemelkedően fontos számunkra az ügyfeleink megelégedettsége, így minden esetben az Ön igényei szerint alakítjuk át a már meglévő parkettát (pl. antik hatású padló, fényességi szint beállítása stb.). A folyamat során nem csak a precízen és gondosan elvégzett munkára figyelünk oda, de a környezetvédelemre is. Az impregnálásnál például kizárólag környezetbarát vízbázisú lakkokkal tesszük élhetőbbé és tartósabbá az általunk megmunkált felületeket. Ezen felül pedig a csiszológépekhez csatlakoztatott porszívó rendszer segítségével, egy teljesen pormentes és tiszta környezetben valósulhat meg a munkavégzés.

A KLINDEX parkettacsiszolás tehát nem csak egy lehetőség arra, hogy újra tükörsima és fényes parkettát láthasson viszont otthonában, de maga a nagybetűs lehetőség is arra, hogy igazán tartós megoldást kaphassunk a pénzünkért cserébe. Megfizethető parketta csiszolás ár után keresgél? Cégüknél jó helyen jár! A díjmentes helyszíni bejárásért, készségesen vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ajánlatkérés parketta csiszolásra

Széchenyi 2020 - Európai Regionális Fejlesztési Alap
Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása