tardosi csiszolás után

Márvány, mészkő és terrazzo padlók csiszolása és polírozása

Márvány, mészkő és terrazzo padlók felújítása, eredeti, természetes fényük visszaállítása. Cégünk több mint 25 éve foglalkozik természetes kövek csiszolásával. Bármilyen természetes kőburkolat, márvány, mészkő kőburkolatok felújítására, csiszolására cégünk a legjobb választás.

Mi az, ami jellemez Minket? Országszerte, személyesen megtekinthető referenciák, és az elvégzett munkákra vállalt garancia.

Márványcsiszolási munkáink alkalmával vizes, gyémántszerszámos, KLINDEX technológiával és márványcsiszoló szerszámokkal dolgozunk. A Klindex rendszerű csiszolást tartjátk " A legjobb padlócsiszolási rendszernek a világon"

Márvány, mészkő és terrazzo padlók teljes felújítása

Amikor a padló teljesen matt és karcos, vagy rosszul leburkolt, "fogas" felületeknél és nagyon mély karcok esetén, vagy amikor a megrendelőink a legjobb megoldást keresik, akkor a TELJES CSISZOLÁST javasoljuk! Ilyenkor 8-10 fajta gyémánttal kell a márványt csiszolni, ezáltal egy teljesen sík tükörfelületet kapunk. A síkba csiszolást érdemes elvégeztetni új burkolás esetén is, mert rendkívül szép felületet kapunk, mintha csak egy lapból burkolták volna le a felületet. Természetesen követve a megrendelői igényeket a teljes csiszolásnál lehetőség van: matt csiszolt, antikolt (gyémánt kefélt) és selyemfényű megjelenésre is!

marvany_elotte_utana

Megrendelőink számára a teljes csiszolás mellet további felújítási megoldásokat is tudunk javasolni:

Corvinus Egyetem Márványcsiszolás

Márvány finomcsiszolás és polírozás

Amennyiben a márványpadló csupán matt, kopott és karcos, de nem elvárás a padló síkba csiszolása (fogak eltűntetése), vagy korábban már átesett a felület teljes csiszoláson, Önnek márvány gyorspolírozó rendszerünkre van szüksége. Cégünk rendelkezik speciális gyémántkorongokkal, amelyek eltüntetik a padlóban lévő karcokat és visszaadják a padló eredeti fényét és struktúráját. Szeretnénk kiemelni, hogy itt is gyémántszerszámos polírozás történik. Ez az eljárás 50-70%-kal kedvezőbb áron elérhető, mint a hagyományos, márványpolírozás. A technológia elérhetőségéről, a felületen történő márványpolírozás alkalmazhatóságáról érdeklődjön technológusainknál!

Vertu butik Márvány Kristalizálás

Márvány és mészkőpadlók kristalizáslása

A kristalizálás vagy vitrifikálás az egyik leggyakrabban használt eljárás, főleg a meleg éghajlatú helyeken, mint a Közel-Kelet és Délkelet-Ázsia országai.

A folyamatről röviden:

Amikor száraz a felület ráfújunk kis mennyiségű KRISTALLUX CRYSTALLIZER-t és egytárcsás géppel (single disc machine) eldolgozzuk 2-3 négyzetméternyi felületen acélgyapottal, amíg el nem érjük a kívánt fényességet. A kristalizáló szer kémiai reakcióba lép a márvány padlót alkotó kőben levő kalciummal és egy szilikon-szerű, nagyon finom kristállyá változtatja. Ez megkeményíti a padló felületét és mély fényt ad neki.

Eiffel palace Márványcsiszolás

Fényezőporos polírozás

Amikor professzionális padlóápolásra, karbantartásra, felújításra, védelemre van szükség, a megoldás a speciális csiszoló és fényező porok használata. (POLISH KP92 , KP85, KMT a felhasznált márvány, a márványpadló fajtájától függően)

Ezek a különleges porok egyszerre teszik szebbé és keményebbé a márvány felületet és fenntartják a kő felületi feszültségét. A folyamathoz a port vízzel kell vegyíteni, amíg joghurtszerű krémet nem kapunk. Egytárcsás gép használatával, DISCOLUX paddel eldolgozzuk a krémet a márványpadló felszínén.

A fényezőport tisztítószerként is lehet használni – akár homokfúvott üvegfelületeken, rozsdamentes acélon vagy alumíniumon. A fényezőporok akkor is nagyon hatékonyak, hogyha ujjlenyomatokat vagy zsírfoltokat kell eltüntetni.

Görög Nagykövetségen lévő márványpadló teljes csiszolása és polírozása a Geomárvány Kft. kivitelezésében

Letöltések
teszt
gds
Letöltés(png, 111.20 KB)
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!