Gránit padlók csiszolása, a karbantartástól a teljes padlófelújításig

Gránitcsiszolás, kopottas, fakó, fényüket vesztett gránit padlók felújítása. A Geomárvány Kft. több mint 25 éve foglalkozik természetes kövek csiszolásával, köztük gránitcsiszolással. Bármilyen természetes kőburkolat, gránit kőburkolatok felújítására, csiszolására, cégünk a legjobb választás. Mi az, ami jellemez Minket? Országszerte, személyesen megtekinthető referenciák, és az elvégzett munkákra vállalt garancia.

Dexagon irodaház gránit polírozás

PLÁZA GRÁNITCSISZOLÁS

Gránitcsiszolás és egyéb kőpadlók csiszolása, fényezése, síkba csiszolás nélkül

Amennyiben a gránitpadló matt, kopott és karcos, de nem elvárás a padló síkba csiszolása (fogak eltüntetése). Cégünk rendelkezik speciális gyémántkorongokkal, amelyek eltüntetik a padlóban lévő karcokat és visszaadják a padló eredeti fényét és struktúráját. Szeretnénk kiemelni, hogy itt is gyémántszerszámos csiszolás történik. Ez az eljárás 50-70%-kal kedvezőbb áron elérhető, mint a hagyományos gránitcsiszolás, gránitpolírozás.

  • Tökéletesen sima felület mintha egy lapból lenne burkolva
  • Tükörfényes megjelenés
  • Fényes és csúszásmentes felület
  • Elegáns, kopásálló, mindig "divatos" felület

 

Gránitcsiszolás és egyéb kőpadlók csiszolása, fényezése, síkba csiszolással együtt:

Gránitcsiszolási munkáink alkalmával vizes, gyémántszerszámos, KLINDEX technológiával és kifejezetten a kemény kövek, gránitok csiszolásához használandó szerszámokkal dolgozunk.

Durva szemcsézetű csiszológyémántokkal megszüntetjük a padlón található egyenetlenségeket, szintbe csiszoljuk a felületet, és lecsiszoljuk a gránitburkolat felső, elkoszolódott, karcos rétegét.

Amennyiben szükséges, műgyantás gránit tömítőanyaggal kitöltjük a felületen található lyukakat, repedéseket, laphiba, lappótlás esetén pedig fajta azonos anyagokkal dolgozunk.

Folytatjuk a vizes gránitcsiszolást (6 egymást követő finomságú gyémántszerszámmal). Az utolsó gyémánttal történő csiszoláskor a kő már visszakapja eredeti fényét.

Vegyszeres vagy fényezőporos eljárással további fényt adunk a padlónak, majd impregnáljuk, vagyis vízzáróvá tesszük a felületet.

Metro Azstória Gránitcsiszolás
A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!