Betonjavítás betoncsiszolással

Betonjavítás elrepedt betonfelület esetén

Mindenki látott már erősen sérült, vagy csak több helyen is elrepedt betonfelületet: sokan vannak azonban, akik sajnos a saját bőrükön is megtapasztalhatták már, hogy milyen is egy teljes burkolatbontással és cserével járó bosszúság. Ha Ön is ebben a cipőben jár, vagy akár testközelből is ismerős egy porzó, nehezen takarítható beton, akkor jó, ha tudja, hogy ma már nem csak a teljes burkolat lebontása az egyetlen megoldás! Gondolkodjon a gazdaságos és profi megoldások ban, és ismerje meg a beton felújítás fogalmát!

Ha van egy porzó, repedt, lyukas betonfelülete, abból Super Concrete betoncsiszoló rendszerrel egy könnyen takarítható és kopásálló felületet kap, mert a betoncsiszolási rendszerünkön belül képesek vagyunk a lyukak, dilatációk, repedések javítására is.

Betonjárda felújítása a cél? Megoldjuk! Kérje személyre szabott árajánlatunkat!

Ajánlatkérés betonfelújításra

Milyen tényezők befolyásolhatják a betonfelületek állapotát?

A betonnal úton-útfélen találkozhatunk, akárcsak a legkülönfélébb magánlakások, közösségi intézmények, vagy csak gyártelepek padlóburkolataiként. Ez a közkedveltség talán nem is meglepő, hiszen nemcsak egy stabil anyagról van szó, de a választásnak gazdaságossági, sőt még esztétikai megfontolásai is vannak. Sokszor azonban nem számít, hogy mennyire tartós vagy mennyire kemény egy padló, az idő múlásával ezt sem kímélik a különféle mechanikai vagy környezeti behatások. Kültéren ez különösen igaz, így idővel egy betonjárda felújítása is elkerülhetetlenné válik.

A leggyakoribb tényezők a következők:

Ha pusztán természetes öregedésről van szó, akkor nem ritka az sem, ha egy beton még az épület életkorát is gond nélkül túléli – a mindennapokban ettől azonban sokkal több stressz hatás érheti. A különféle repedések és törések keletkezésének okai több forrásból is származhatnak. Beszélhetünk előzetes kivitelezési hibákról, csak úgy, mint a rossz minőségű vagy túl kevés cement alkalmazása, a pontatlan és korai zsaluzás, vagy csak a nem megfelelő utókezelés, amelyek mind-mind rásegíthetnek a beton korai öregedéséhez. De ezen felül a mindennapi használatból eredő, túlzott mechanikai terhelések (pl. munkagépek intenzív áthaladása), vagy a különféle környezeti hatások is nyomot hagyhatnak a felületen. Utóbbiak közé sorolhatjuk a szélsőséges időjárási körülményeket, amelyekből hazánk igencsak bővelkedik. Az esőzések, a hózáporok, a tartós fagyok, de még a napból érkező káros UV sugárzás is csorbíthatja a betonfelületek épségét.

Ezek a tényezők jelen lehetnek egyszerre, de külön-külön véve is épp elegendő károsító hatással bírnak. A betonjárda felújítása például elég gyakori szolgáltatás, hiszen egy beltéri burkolattal ellentétben, a kültéri betonfelület fokozott igénybevételnek lesz kitéve. Amennyiben a káros tényezők tartósan fent állnak, vagy a beton repedés javítás nem történik meg időben, a felületek sajnos porladásnak, mállásnak indulnak meg – extrémebb esetben pedig akár el is mozdulhatnak. A beton azonban szerencsére egy viszonylag könnyen javítható anyag. Különféle beton repedés javító anyagok, eszközök használatával nagyon eredményesen orvosolhatók a felületi hibák.

Miért fontos az idejében elkezdett betonfelújítás, betonjavítás?

A különféle mechanikai vagy csak környezeti hatásokból képződött beton repedések és sérülések eleinte általában még igen kicsiny méretűek, viszont egy megfelelő és idejében elkezdett betonjavítás nélkül később sokkal kiterjedtebb törésekké alakulhatnak át. Az idejében elkezdett betoncsiszolással gyakorlatilag megspórolhatunk egy jelentős anyagi teherrel, illetve több napos kosszal és káosszal együtt járó, teljes betonburkolat cserét, hiszen több legyet is üthetünk egy csapásra: ezzel a munkafolyamattal egyben egy betonjavítás és beton felújítás is tökéletesen megoldható. Így tehát a töredezett beton felújítása nemcsak az esztétikai szempontok miatt lehet kiemelkedően fontos, de az újabb anyagi megterhelések elkerülése miatt is.

Beton repedés javítás felesleges bontás nélkül

Hagyjon fel a felesleges bontási és újra burkolási folyamatokkal! A csiszolás során repedés betonjavítás is megtörténik, így tökéletes megoldást kínál az Ön problémájára! Keressen minket bizalommal!

A betoncsiszolással egy időben tehát ha szükséges, akkor beton repedés javítás és beton felújítás is terítékre kerülhet, így minden egy kézben elvégezhető. Ezek a munkafolyamatok pedig, az ezzel foglalatoskodó cégek körében már egy könnyen orvosolható és nagyon eredményesen elvégezhető, rutin folyamatnak minősülnek. Abban az esetben sem kell kétségbe esnünk, ha sokáig szemet hunytunk az erősen sérült, vagy már kiterjedt repedésekkel átszőtt beton burkolatunk felett, hiszen cégünk mindent megtesz majd annak érdekében, hogy megmentse burkolatát, és mihamarabb visszaállítsa eredeti állapotát!

A töredezett beton felújítása többé nem lehetetlen! Készségesen várjuk hívását!

Ajánlatkérés

Mik a betonjavítás előnyei? Milyen esetekben lehet kézenfekvő megoldás a töredezett beton felújítása?

A mai modern technológiáknak, a fejlett betoncsiszoló rendszereknek és a beton repedés javító anyagoknak köszönhetően, nagyon eredményesen állíthatók helyre, a különféle mechanikai és környezeti hatások miatt keletkező sérülések a betonpadlók felületén, de akár olyan extra tulajdonságokkal is felruházhatjuk felületeinket, amelyekkel később, sokkal ellenállóbbak lesznek.

Manapság már a profi eszközök, és kifejezetten erre a célra kifejlesztett, beton repedés javító anyagok segítségével, már szinte tökéletesen és észrevétlenül állítható vissza a betonjavítás során betonpadló eredeti megjelenése. Az egyik ilyen innovatív módszer a Klindex által kifejlesztett, SUPER CONCRETE betoncsiszoló rendszer, amely segítségével gyakorlatilag bármilyen betonpadló gyönyörűen megmunkálható. Így végeredményben, még egy menthetetlennek tűnő, töredezett betonfelületből is egy sima felületű, fényes és ellenálló padló alakítható ki. Még kültéri betonfelújítás vagy betonjárda felújítása esetén is.

Azonban nem csak a külsőség és esztétikum az, amivel előnyt kovácsolhatunk egy betonjavítás munkafolyamatával. Ma már olyan innovatív módszerekkel, csiszoló gépekkel és beton repedés javító anyagokkal dolgozunk, amelyekkel teljes egészében kiküszöbölhető a sérült betonpadló eldobása, és újra burkolása. Ha a betoncsiszolás munkafolyamata során, beton repedés javítás is szóba jön, akkor nem kell az újabb betonozási munkálatok megtervezésén sem agyalnia, hiszen szakembereink, mindent egy kézben kiviteleznek. Ezzel nem csak a bontási munkálatok után felhalmozódott törmelékektől és felfordulástól kímélhetjük meg magunkat, de az újra burkolás és betonozás teljes folyamatától is, amely jelentős anyagi kárt és időveszteséget okozna. Végül, de nem utolsó sorban, a magas színvonalú betoncsiszolás, és ezzel együtt a betonjavítás segítségével, akár korlátlan időre meghosszabbíthatjuk burkolataink élettartamát, így tehát a beton felújítás kivitelezésébe fektetett költség, idővel sokszorosan megtérülhet majd.

Egy elrepedt, megtört betonpadlónál, aligha van kellemetlenebb dolog. Célunk, hogy az Ön számára leggazdaságosabb megoldás mellett, az általunk kijavított burkolatok, később ne okozzanak majd hasonló, kellemetlen élményeket! Cégünknél, még a menthetetlennek tűnő betonpadló esetében is van esély a javításra! Ne gondolkodjon egyből a végletekben, adjon esélyt a sérült beton javítására betoncsiszolással, és bátran vegye fel a kapcsolatot szakképzett kollegáinkkal!

Betonjavítás - ne mondjon le sérült beton burkolatáról! betonjárda felújítása

Ne mondjon le a sérült, töredezett vagy elrepedt beton burkolatáról! A megoldás már megszületett, így hát bátran éljen vele! A Geomárvány Kft. a beton repedés javítás mestere!

Nézzük meg a betonjavítás folyamatát:

1. Alapos állapotfelmérés - a betonjavítás munkálatának megkezdése előtt, szakembereink minden esetben egy alapos diagnosztika alá vetik a sérült, repedt vagy hiányos betonfelületet. Erre azért van szükség, hogy a soron következő betonjavítás technológiájának a kiválasztásánál a lehető legoptimálisabb döntést tudják majd meghozni. A beton felújítás céljából történő állapotfelmérésre elérhetőségeink bármelyikén egyeztethet velünk időpontot.

2. Eltávolításra kerül a hibás, sérült rész egészen az ép betonig, betonszerkezetig – a Klindex által kifejlesztett SUPER CONCRETE betoncsiszoló rendszer bevetésével, nem csak a porzó, nehezen takarítható réteget távolítjuk el, de kijavítjuk az esetleges felületi hibákat is. Ebben a szakaszban szakembereink megkezdik a lemállott részek visszabontását, feltörését. A hiányos, töredezett betonrétegtől mindenképpen meg kell válni, hiszen a helyére egy új felületet fogunk majd kiépíteni.

3. A sérült részek eltávolítása után szükség lesz a felületek alapos tisztítására. Ebbe beletartozik a portalanítás, és egyéb szennyező anyagok eltávolítása. Erre a lépésre feltétlenül szükség lesz a betonjavítás során, mivel csak egy teljesen tiszta, pormentes felületen folytatódhat a munka.

4. Hiba specifikus alapozó anyagok, adalékok alkalmazása – mivel nincs két egyforma eset, és két egyforma sérülés sem, szakembereink gondosan kiválasztják a sérülés típusához leginkább passzoló, a betonjavítás során alkalmazandó alapozó anyagokat és egyéb adalékokat, melyekkel pótolhatják a hiányzó részeket.

5. A hibák javításához szükséges speciális, kétkomponensű betontömítő anyagunk, vagy más betonjavító anyagok felhordása - a pótlás mértékének függvényében.  A beton repedés javító anyagok beszerzését cégünk biztosítja, így a megrendelőknek semmi dolga nem marad majd, csak otthonában várni szakembereinket.

6. Szakszerű felületkezelés, impregnáló anyagok. A különféle impregnáló anyagok segítségével, teljesen új tulajdonságokkal ruházhatjuk fel az elkészült felületeket. Ilyen lehet például a víztaszító vagy olajálló képesség is, amit a folyamat végére érhetünk el.

A szakszerű betonjavítás végére egy merőben új felülettel gazdagodhatunk

Egyáltalán nem elhanyagolható szempont a megjelenés sem, ha beton burkolatokról van szó. A KLINDEX SuperConcrete betoncsiszoló rendszere segítségével akár teljesen új köntösben láthatjuk viszont a kijavított felületeket. Nemcsak egy szimpla burkolatot kapunk vissza a munkafolyamat végére, de mi magunk dönthetünk a végleges megjelenésről is.

Eddig matt hatású volt a betonburkolat, de szeretnénk ezen változtatni? Választhatunk ragyogóan fényes felületet is, de akár dekorbeton kialakítása is lehetővé válik a KLINDEX rendszerünk segítségével.

Ezt a sokszínűséget a KLINDEX SuperConcrete adja meg nekünk. Jelenleg pedig 4 féle megjelenés mellett dönthetünk, ha csiszolt felületről van szó:

 • SuperConcrete „PREMIUM” – tükörfényes és elragadóan sima megjelenés
 • SuperConcrete „TERRAZZO EFFECT” – valódi terrazzo effektus tükörfényes felülettel
 • SuperConcrete „BASIC” – tökéletesen sima, matt felület
 • SuperConcrete „HS” – tükörfényes és különösen vegyszerálló felület

Ha pedig még ez sem volna elég, akkor a Beton Color Dye termékek használatával, a felületeket kedvünk szerint tovább színezhetjük. Ennek a technológiának az előnye, hogy nem egy plusz réteg hozzáadásával érjük el a kívánt árnyalatot, ezáltal a színek tökéletesen beivódnak majd a felületbe.

Hogyan kérhet árajánlatot beton repedés javítás céljából?

Mint, ahogy már említettük, soha sincs két egyforma eset, ezáltal a beton felújítás is különböző mértékekben valósulhat meg. Ennek tükrében az ajánlat adásunk is teljes egészében személyre szabott módon zajlik. Cégünk árajánlatot egy előzetes helyszíni felmérés alapján fog tudni adni, melyet díjmentesen kérhet elérhetőségeink egyikén. Országosan vállaljuk a betonjavítás szolgáltatásunkat, így bármilyen helyszínre ki tudunk menni.

A betonjavítás árát befolyásolhatja:

 • a megmunkálandó felület nagysága,
 • a felület minősége,
 • és a sérülés típusa is.

Nem mindegy ugyanis, hogy egy családi ház betonjárda felújítása a cél, vagy egy ipari telephely egyik csarnokában lesz szükség a betonjavítás munkafolyamatára. A személyre szabott árajánlatért, illetve bármilyen felmerülő kérdés esetén, ne késlekedjen velünk felvenni a kapcsolatot, elérhetőségeink bármelyikén! Szakképzett kollegáink, munkaidő alatt, bármikor fogadják hívását, vagy visszahívják Önt!

Betonfelújításban a jövő! Éljen a lehetőséggel Ön is! Miért minket bízzon meg a betonjavítás folyamatával?

A Geomárvány Kft. idestova három évtizede foglalkozik természetes kövek megmunkálásával, csiszolásával – amibe a betonjavítás is beletartozik. Ez idő alatt számtalan magánlakásban, közintézményben vagy éppen nagyobb ipari csarnokban tettük már élhetőbbé a felületeket. Nálunk teljesen mindegy, hogy egy kisebb beton repedés javítás miatt szólal meg a telefon, vagy egy több száz négyzetméteres betonfelület fogja várni a szebb napokat, minden eshetőségre felkészültünk. Humánerőforrásunkat, illetve eszköz-és gépparkunkat az elmúlt évek alatt folyamatosan bővítettük, fejlesztettük, ami lehetővé tette, hogy egy szélesebb körben is igénybe vehessék megrendelőink a szolgáltatásokat.

Cégünknél nem csak egy profi eszköz- és gépparkkal garantáljuk a legmagasabb ügyfél elégedettséget, de a nagy múltú tapasztalattal rendelkező, és szakmájunk iránt elhivatott szakembereinkkel is. Referenciáink ezen felül országszerte személyesen is megtekinthetők. Szinte nincs olyan feladat, amit kollégáink ne tudnának megugrani, vagy ne találkoztak volna már vele az elmúlt évek alatt. Számunkra nincs lehetetlen küldetés, így még egy erősen töredezett beton felújítása sem fog kihívást jelenti.

Nem rejtünk véka alá munkáinkat: referenciáink a weboldalunkon is átlapozhatók fényképek formájában, de ezen felül országszerte személyesen is megtekinthetők.

Milyen eszközök vannak a birtokunkban, ha betonjavítás a cél?

 • KLINDEX SuperConcrete: az elérhető legmagasabb színvonalú technológia a piacon. Egy innovatív gyémántszerszámos betoncsiszoló rendszer van a birtokunkban, amivel szinte bármilyen mértékű sérülés kijavítható a betonfelületeken – gyorsan, egyszerűen és környezetbarát módon. A csiszolás során nem használunk olyan anyagokat (gyanta, festék stb.), amelyek károsak lennének a környezetre és az egészségre.
 • Minőségi beton repedés javító anyagok: cégünk gondoskodik a beton repedés javító anyagok, alapozó anyagok és adalékanyagok beszerzéséről is – mindezt kiváló minőségben és gazdaságos módon.
 • Szakértői gárda: a betonjavítás nem valósulhatna meg egy profi szakmai csapat nélkül. Csapatunk tagjai régóta tevékenykednek a szakmában, így mindenre találunk egy jó megoldást.
 • Egyedi megoldások: az innovatív SUPER CONCRETE betoncsiszoló rendszer mellett, személyre szabott megoldásokkal érjük el a legszélesebb közönséget! Ez azt jelenti, hogy ma már szerencsére olyan széles a paletta a beton repedés javító anyagok körében, hogy a legkülönfélébb vastagságú és sérülésű betonfelületekre is létezik megoldás: legyen szó akár egy apró repedésről, egy hiányos betonrészről, vagy egy nagyobb volumenű lyukról a felületen.

Így tehát, ha Ön is szeretne egy könnyen takarítható, ellenálló és nem utolsó sorban, esztétikus betonpadlót, akkor cégünknél bármelyik eshetőségre, szakszerű és átgondolt megvalósulást kínálunk mind a magánjellegű, mind a céges, és mind a közösségi beton felújítás megrendelésekhez!

Nálunk tehát nem kell külön szakembert hívnia, ha beton repedés javítás is szerepel tervei között. A szakszerű csiszolás közben szakembereink ezeket a hibákat is kijavítják, pótolják. Cégünkkel minden egy kézben kivitelezhetővé válik – ezzel pedig időt és energiát spórolhatnak a megrendelők is.

Sérült betonjárda felújítása is szerepel a tervei között? Mentse meg velünk a burkolatot!

Ajánlatkérés

Van megoldás! Felújítjuk betonpadlóját profi eszközeinkkel!


Ma már semmi szükség nincs a sérült, fényét vesztett betonpadló újraburkolására, hiszen sokkal gazdaságosabb megoldások is léteznek. A KLINDEX betonjavítás segítségével szinte észrevétlenül állítható vissza a betonpadló eredeti állapota, melynek végeredményeként egy sokkal szebb és ellenállóbb felülettel gazdagodhatunk. Ezen felül betonjárda felújítása esetén is alkalmazható.

A beton újraburkolása már a múlté


A beton habár egy igen szívós anyag, az idő vasfoga ezt az anyagot sem kíméli. A természetes öregedési folyamatok mellett számolnunk kell az időjárás viszontagságaival és a különféle mechanikai behatásokkal is. Arról nem is beszélve, hogy már a kivitelezésnél is felmerülhetnek olyan hibák, amelyek a beton idő előtti öregedéséhez vezethetnek. Egy repedésekkel teli, foltos és porzó betonpadló pedig minden, csak nem esztétikus. Ma már a legújabb technológiáknak hála, semmi szükség nincs a beton újraburkolására, hiszen léteznek ennél sokkal gazdaságosabb és profibb megoldások is. Többek között ilyen cégünk betonjavítás módszere is, amelyet az egyedülálló KLINDEX rendszerével érünk el. Egyetlen okos döntéssel pedig időt és pénzt spórolhatunk meg magunknak.

betonjavítás betonfelújítás profi eszközökkel betonjárda felújítása
Megfelelő eszközökkel és tapasztalattal gyors és hatékony a betonjavítás

Az idejében megkezdett betonjavítás elengedhetetlen lehet


Minden egy pici sérüléssel indul meg, amelyből aztán egy kiterjedt méretű repedés nőheti ki magát. Pontosan ez történik akkor, ha elhanyagoljuk a betonburkolatok állapotát. Egy idejében elkezdett betonjavítás segítségével azonban leszámolhatunk a komplett újraburkolás költséges folyamatával. Csupán egy pár óra leforgása alatt, visszanyerhetjük a beton burkolat legszebb állapotát. Akár betonjárda felújítása esetén is. A KLINDEX betonjavítás segítségével még a menthetetlennek tűnő burkolatok is helyrepofozhatóak, hiszen a rendszer megoldást kínál a legkülönfélébb vastagságú és sérülésű betonfelületekre is. 

Hogyan válik a sérült beton burkolatból egy gyönyörű padló?


A fejlett betoncsiszoló rendszereknek és az egyedülálló anyagoknak köszönhetően, ma már pusztán egy pár óra leforgása alatt helyreállítható bármilyen komolyabb sérülés a betonon. A KLINDEX betoncsiszolás segítségével a betonjavítás során könnyedén visszakaphatjuk régi beton padlónkat, mindezt egy szebb, tartósabb és ellenállóbb formában. 

Amennyiben egy sérült, lyukas vagy éppen porzó betonfelülettel rendelkezünk, akkor a KLINDEX Super Concrete módszere lesz a tuti biztos befutó nálunk. A Super Concrete betonjavítás segítségével olyan extra tulajdonságokat is adunk a burkolatnak, amelyek csakis az előnyünkre válhatnak a későbbiekre nézve. A folyamat mindig a beton javításával kezdődik meg, mely során szakembereink eltávolítják a sérült betonrészt – egészen az ép betonig. A megfelelő, hiba specifikus alapozó anyagok, adalékanyagok megválasztásával pedig pótolják a hiányzó részeket. A speciális kétkomponensű betontömítő anyagok felhordása után, kollégáink elvégzik a szakszerű felületkezelést is, amely magában foglalja az impregnáló anyagok használatát. A KLINDEX betoncsiszolás és betonjavítás segítségével az egész folyamatot egy „teljes egésszé” tesszük, mindezt úgy, hogy végeredményben egy szuper ellenálló, ragyogóan fényes és sima felületet kaphatunk. Így tehát szakképzett kollégáink mindent egy kézben kiviteleznek, így Önnek innentől kezdve semmi más dolga nincs, csak élvezni a régi, új betonpadlóját!

Kérje részletes árajánlatunkat

Széchenyi 2020 - Európai Regionális Fejlesztési Alap
Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása