Betoncsiszolás betonjavítással

Betonjavítás elrepedt betonfelület esetén

Mindenki látott már erősen sérült, vagy csak több helyen is elrepedt betonfelületet: sokan vannak azonban, akik sajnos a saját bőrükön is megtapasztalhatták már, hogy milyen is egy teljes burkolatbontással és cserével járó bosszúság. Ha Ön is ebben a cipőben jár, vagy akár testközelből is ismerős egy porzó, nehezen takarítható beton, akkor jó, ha tudja, hogy ma már nem csak a teljes burkolat lebontása az egyetlen megoldás! Gondolkodjon a gazdaságos és profi megoldásokban, és ismerje meg a beton felújítás fogalmát!

Ha van egy porzó, repedt, lyukas betonfelülete, abból Super Concrete betoncsiszoló rendszerrel egy könnyen takarítható és kopásálló felületet kap, mert a betoncsiszolási rendszerünkön belül képesek vagyunk a lyukak, dilatációk, repedések javítására is.

Ajánlatkérés betonfelújításra

Milyen tényezők befolyásolhatják a betonfelületek állapotát?

A betonnal úton-útfélen találkozhatunk, akárcsak a legkülönfélébb magánlakások, közösségi intézmények, vagy csak gyártelepek padlóburkolataiként. Ez a közkedveltség talán nem is meglepő, hiszen nemcsak egy stabil anyagról van szó, de a választásnak gazdaságossági, sőt még esztétikai megfontolásai is vannak. Sokszor azonban nem számít, hogy mennyire tartós vagy mennyire kemény egy padló, az idő múlásával ezt sem kímélik a különféle mechanikai vagy környezeti behatások.

Ha pusztán természetes öregedésről van szó, akkor nem ritka az sem, ha egy beton még az épület életkorát is gond nélkül túléli – a mindennapokban ettől azonban sokkal több stressz hatás érheti. A különféle repedések és törések keletkezésének okai több forrásból is származhatnak. Beszélhetünk előzetes kivitelezési hibákról, csak úgy, mint a rossz minőségű vagy túl kevés cement alkalmazása, a pontatlan és korai zsaluzás, vagy csak a nem megfelelő utókezelés, amelyek mind-mind rásegíthetnek a beton korai öregedéséhez. De ezen felül a mindennapi használatból eredő, túlzott mechanikai terhelések (pl. munkagépek intenzív áthaladása), vagy a különféle környezeti hatások is nyomot hagyhatnak a felületen.  

Miért fontos az idejében elkezdett betonfelújítás, betonjavítás?

A különféle mechanikai vagy csak környezeti hatásokból képződött beton repedések és sérülések eleinte általában még igen kicsiny méretűek, viszont egy megfelelő és idejében elkezdett betonjavítás nélkül később sokkal kiterjedtebb törésekké alakulhatnak át. Az idejében elkezdett betoncsiszolással gyakorlatilag megspórolhatunk egy jelentős anyagi teherrel, illetve több napos kosszal és káosszal együtt járó, teljes betonburkolat cserét, hiszen több legyet is üthetünk egy csapásra: ezzel a munkafolyamattal egyben egy betonjavítás és beton felújítás is tökéletesen megoldható. Így tehát a töredezett beton felújítása nemcsak az esztétikai szempontok miatt lehet kiemelkedően fontos, de az újabb anyagi megterhelések elkerülése miatt is.

Beton repedés javítás felesleges bontás nélkül

Hagyjon fel a felesleges bontási és újra burkolási folyamatokkal! A csiszolás során a beton repedés javítás is megtörténik, így tökéletes megoldást kínál az Ön problémájára! Keressen minket bizalommal!

A betoncsiszolással egy időben tehát ha szükséges, akkor beton repedés javítás és beton felújítás is terítékre kerülhet, így minden egy kézben elvégezhető. Ezek a munkafolyamatok pedig, az ezzel foglalatoskodó cégek körében már egy könnyen orvosolható és nagyon eredményesen elvégezhető, rutin folyamatnak minősülnek. Abban az esetben sem kell kétségbe esnünk, ha sokáig szemet hunytunk az erősen sérült, vagy már kiterjedt repedésekkel átszőtt beton burkolatunk felett, hiszen cégünk mindent megtesz majd annak érdekében, hogy megmentse burkolatát, és mihamarabb visszaállítsa eredeti állapotát!

Ajánlatkérés

Mik a betonjavítás előnyei? Milyen esetekben lehet kézenfekvő megoldás a töredezett beton felújítása?

A mai modern technológiáknak, a fejlett betoncsiszoló rendszereknek és a beton repedés javító anyagoknak köszönhetően, nagyon eredményesen állíthatók helyre, a különféle mechanikai és környezeti hatások miatt keletkező sérülések a betonpadlók felületén, de akár olyan extra tulajdonságokkal is felruházhatjuk felületeinket, amelyekkel később, sokkal ellenállóbbak lesznek.

Manapság már a profi eszközök, és kifejezetten erre a célra kifejlesztett, beton repedés javító anyagok segítségével, már szinte tökéletesen és észrevétlenül állítható vissza a betonpadló eredeti megjelenése. Az egyik ilyen innovatív módszer a Klindex által kifejlesztett, SUPER CONCRETE betoncsiszoló rendszer, amely segítségével gyakorlatilag bármilyen betonpadló gyönyörűen megmunkálható, így végeredményben, még egy menthetetlennek tűnő, töredezett betonfelületből is egy sima felületű, fényes és ellenálló padló alakítható ki.

Azonban nem csak a külsőség és esztétikum az, amivel előnyt kovácsolhatunk egy betonjavítás munkafolyamatával. Ma már olyan innovatív módszerekkel, csiszoló gépekkel és beton repedés javító anyagokkal dolgozunk, amelyekkel teljes egészében kiküszöbölhető a sérült betonpadló eldobása, és újra burkolása. Ha a betoncsiszolás munkafolyamata során, beton repedés javítás is szóba jön, akkor nem kell az újabb betonozási munkálatok megtervezésén sem agyalnia, hiszen szakembereink, mindent egy kézben kiviteleznek. Ezzel nem csak a bontási munkálatok után felhalmozódott törmelékektől és felfordulástól kímélhetjük meg magunkat, de az újra burkolás és betonozás teljes folyamatától is, amely jelentős anyagi kárt és időveszteséget okozna. Végül, de nem utolsó sorban, a magas színvonalú betoncsiszolás, és ezzel együtt a betonjavítás segítségével, akár korlátlan időre meghosszabbíthatjuk burkolataink élettartamát, így tehát az ebbe fektetett költség, idővel sokszorosan megtérülhet majd.

Egy elrepedt, megtört betonpadlónál, aligha van kellemetlenebb dolog. Célunk, hogy az Ön számára leggazdaságosabb megoldás mellett, az általunk kijavított burkolatok, később ne okozzanak majd hasonló, kellemetlen élményeket! Cégünknél, még a menthetetlennek tűnő betonpadló esetében is van esély a javításra! Ne gondolkodjon egyből a végletekben, adjon esélyt a sérült beton javítására betoncsiszolással, és bátran vegye fel a kapcsolatot szakképzett kollegáinkkal!

Betonjavítás - ne mondjon le sérült beton burkolatáról!

Ne mondjon le a sérült, töredezett vagy elrepedt beton burkolatáról! A megoldás már megszületett, így hát bátran éljen vele! A Geomárvány Kft. a beton repedés javítás mestere!

Nézzük meg a betonjavítás folyamatát:

1. Alapos állapotfelmérés - a javítási munkálatok megkezdése előtt, szakembereink minden esetben egy alapos diagnosztika alá vetik a sérült, repedt vagy hiányos betonfelületet. Erre azért van szükség, hogy a soron következő betonjavítási technológia kiválasztásánál a lehető legoptimálisabb döntést tudják majd meghozni.

2. Eltávolításra kerül a hibás, sérült rész egészen az ép betonig, betonszerkezetig – a Klindex által kifejlesztett SUPER CONCRETE betoncsiszoló rendszer bevetésével, nem csak a porzó, nehezen takarítható réteget távolítjuk el, de kijavítjuk az esetleges felületi hibákat is.

3. Hiba specifikus alapozó anyagok, adalékok alkalmazása – mivel nincs két egyforma eset, és két egyforma sérülés sem, szakembereink gondosan kiválasztják a sérülés típusához leginkább passzoló, alapozó anyagokat és egyéb adalékokat, melyekkel pótolhatják a hiányzó részeket.

4. A hibák javításához szükséges speciális, kétkomponensű betontömítő anyagunk, vagy más betonjavító anyagok felhordása - a pótlás mértékének függvényében.

5. Szakszerű felületkezelés, impregnáló anyagok.

Betonfelújításban a jövő! Éljen a lehetőséggel Ön is! Miért minket bízzon meg a betonjavítás folyamatával?

Cégünknél nem csak egy profi eszköz- és gépparkkal garantáljuk a legmagasabb ügyfél elégedettséget, de a nagy múltú tapasztalattal rendelkező, és szakmájunk iránt elhivatott szakembereinkkel is. Referenciáink ezen felül országszerte személyesen is megtekinthetők.

Az innovatív SUPER CONCRETE betoncsiszoló rendszer mellett, személyre szabott megoldásokkal érjük el a legszélesebb közönséget! Ez azt jelenti, hogy ma már szerencsére olyan széles a paletta a beton repedés javító anyagok körében, hogy a legkülönfélébb vastagságú és sérülésű betonfelületekre is létezik megoldás: legyen szó akár egy apró repedésről, egy hiányos betonrészről, vagy egy nagyobb volumenű lyukról a felületen. Így tehát, ha Ön is szeretne egy könnyen takarítható, ellenálló és nem utolsó sorban, esztétikus betonpadlót, akkor cégüknél bármelyik eshetőségre, szakszerű és átgondolt megvalósulást kínálunk mind a magánjellegű, mind a céges, és mind a közösségi beton felújítás megrendelésekhez!

Ennek tükrében az ajánlat adásunk is teljes egészében személyre szabott módon zajlik. A betonjavítás árát befolyásolhatja a megmunkálandó felület nagysága, a felület minősége és a sérülés típusa is, hiszen nem mindegy, hogy egy családi ház terasz burkolatáról van szó, vagy egy ipari telephely egyik csarnokáról. A személyre szabott árajánlatért, illetve bármilyen felmerülő kérdés esetén, ne késlekedjen velünk felvenni a kapcsolatot, elérhetőségeink bármelyikén! Szakképzett kollegáink, munkaidő alatt, bármikor fogadják hívását, vagy visszahívják Önt!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!