Fényes, strapabíró felület – Ultratop padló

2021. január 12.
624
Mapei Ultratop padló

A Mapei Ultratop sokoldalúsága miatt kiválóan alkalmas számos civil jellegű felhasználásra, beleértve a magánjellegű, ipari és üzleti célokat.  Nem csak a beltéri aljzatok és csiszolt padlók kiegyenlítésére alkalmazható, de gyönyörű és szuper tartós dekorpadló alakítható vele.

A modernkori kihívások modern megoldásokat kívánnak


A régi ipari épületek ma már méltán adnak helyet korunk legnívósabb építészeti remekműveinek, melyhez nagyban hozzájárult a modern belső élettér kialakítására való igény is. Ez az irányvonal,ma már nem csak az iroda kivitelezések többségében köszön vissza, de a magáncélú vagy ipari felhasználás során is kiemelkedő szerepet kap. A letisztult, minimál stílus manapság az egyik legkedveltebb irányzat, melyhez az egyik legjobban passzoló stílusjegy, a betonpadló is hozzátartozik. Az ultratop padló rendkívül népszerű választás, hiszen nem csak számos előnyével vált a felhasználók kedvencévé, de az ultramodern kinézetével is. Cégünk, szorosan együtt működik a Mapei Kft.-vel, így már az Ön otthonában vagy irodájában is kivitelezni tudjuk!

Ajánlatkérés

Miért olyan közkedvelt választás az Ultratop padló?


A Mapei Ultratop egy olyan önterülő aljzatkiegyenlítő anyag, amelyet új vagy akár meglévő betonra felhordva is ultragyors száradást és tökéletesen homogén felületet tehetünk lehetővé, vagy akár foltos "iparibb" megjelenése is lehet. A különleges hidraulikus kötőanyagának hála, hihetetlenül kemény szilárdságot és ellenállóságot biztosít, emellett akár burkolat nélküli készpadlóként is alkalmazhatjuk.

mapei ultratop, a dekoratív padló
Ellenálló vagy inkább dekoratív padló? A mai modern technológiáknak hála, már nem kell kompromisszumot kötnie!

Egy betonpadlónak minden esetben bírnia kell a környezeti, és a napi használatból eredő terheléseket. A betonpadlók ezen tulajdonsága ezáltal kulcskérdéssé válik, különösen az olyan területeknél, ahol a felületek nagyobb igénybevételnek vannak kitéve. A Mapei Ultratop segítségével kialakított padló a helyes karbantartás mellett, egy végtelenül strapabíró és terhelhető felületet eredményez. Egy minden szempontból megfelelő padlóra azonban nem csak az ipari célra szánt területeken lehet szükség. Magán célú felhasználásra, vagy csak a kiállítótermek, éttermek, áruházak fogadófelületeként is szívesen alkalmazzák a dekoratív megjelenése miatt. Egy hagyományos burkolattal összehasonlítva is számos előnnyel kecsegtet. A tömörebb állagának köszönhetően jóval kevésbé sérülékeny felület alakítható ki vele, ami higiénikusabb és könnyebb tisztíthatóságot eredményez. Ami pedig az esztétikát illeti, a Mapei Ultratop segítségével kialakított padló egy nagyon szép, homogén, és összességében sokkal dekoratívabb felületet ad.

Ha nem csak a terhelhetőség, de a kinézet is számít, akkor Mapei Ultratop!


A Mapei Ultratop segítségével lehetőségünk adódik a padló megjelenését teljes egészében az egyedi igényeinkhez szabni. A padló kivitelezése során számos eljárás létezik a felület végső megjelenésének kialakítására. Ez a sokszínűség lehetőséget ad a felhasználónak arra, hogy szabadon dönthessen a padló kinézetéről. A Mapei Ultratop választásával is kaphatunk egy gyönyörűen fényes hatású felületet végeredményként a Klindex betoncsiszolás és polírozás alkalmazásával. Így tehát a fényességi szintről minden esetben a megrendelő dönthet, melyre hatással lehetnek a felhasználási cél mellett az épület egyéb sajátosságai is. A Mapei Ultratop széles termékpalettájának hála azonban nemcsak a fényességi szintről, de a felület színéről is szabadon dönthetünk. A termék jelenleg tört fehér, antracit szürke, és sötét bézs színekben érhető el, de a szakembereink igény szerint egy többszínű mintázatból álló, dekorpadlót is kialakíthatnak.

ultratop padló, a strapabíró padló
Strapabíró, egyenletes és szuper dekoratív felület? Már létezik! Keressen minket bizalommal!

Hogyan születik meg a tökéletes padló a Mapei Ultratop felhasználásával?


Kivitelezés előtt szakembereinek alaposan megvizsgálják, és le is tesztelik a már meglévő aljzatbetont, a felületi egyenlőtlenség, a porozitás és egyéb fontos paraméterek tekintetében. Ha ezek rendben vannak, és az aljzat megfelel egy beltéri betoncsiszolás kivitelezéséhez, akkor megkezdődhet a munka, és vele együtt az ultratop padló kialakítása. A munkafolyamat az aljzatbeton felcsiszolásával és alapos portalanításával kezdődik meg. A megfelelő felület előkészítés után egy úgynevezett Primer SN alapozóval kezeljük a padlót, ahol a pórusok tömítése is megtörténik, és ezzel együtt egy egységes tapadófelület kialakítása. A vízzel elkevert Ultratop habarcsot elég mindösszesen egy rétegben felvinni ahhoz, hogy tökéletes végeredményt érhessünk el. A bedolgozást követően a megszilárdult felületet különféle segédanyagok felhasználásával tesszük még ellenállóbbá. Az Ultratop magában ipari megjelenésű, mert foltos, azonban ha egy fényesebb, esztétikusabb felületet szeretnénk, akkor a felület lezárását megelőzheti egy betoncsiszolás, amellyel könnyedén elérhetjük ezt a hatást. Az új padlónk kiemelt víz- és olajállósága érdekében pedig impregnáljuk a felületet.

Ha tökéletes Ultratop padló, akkor Geomárvány Kft.!


A kivitelezés során érdemes egy megfelelő szakértelemmel és kiváló referenciákkal rendelkező szakembert megbízni, ugyanis egy ilyen padló kialakítása nagy gyakorlatot kíván meg. A munkafolyamat során nem csak a pontos víz-por arány betartására, az alapos elkeverésre, és az eszközök megfelelő használatára kell odafigyelni, de a gondos kivitelezésre is. Ez mind szükséges ahhoz, hogy egy foltosodás-mentes, igazán strapabíró padlót alakíthassunk ki.

Cégünk több évtizede működik a piacon. Ez idő alatt számos magánlakást, társasházat, ipari és üzleti jellegű épületet varázsoltunk szebbé és élhetőbbé. Nemcsak dekorpadlók kivitelezését, de a betoncsiszolás mellett márvány, gránit és parketták csiszolását, illetve polírozását is elvállaljuk, mindezt a lehető legmagasabb színvonalon. Magán megrendelők, illetve kisebb- és nagyobb projektek kivitelezői egyaránt jelen vannak az ügyfeleink között. A magasan képzett kollégáink, a gondos kivitelezés és a kiváló minőségű alapanyagok mellett a legkorszerűbb technológiák és gépek meglétére is figyelmet fordítunk.

Várjuk megkeresését!

Ajánlatkérés

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!