Így lesz tükörsima a parketta

2021. március 02.
236
így lesz tükörsima a parketta

Recsegő léptek zaja, összekarcolódott vagy csak teljesen mattra kopott felület: abban valószínűleg sokan egyetértenek majd, hogy az elhasználódott, idejét múlt parketták sem esztétikai, sem pedig minőségi szempontból nem állják meg a helyüket. Ezt azonban nem csak a rendszeres gondozás hiánya okozhatja, de a kíméletlen használat is. Ma már nem a teljes burkolatcsere az egyetlen megoldás! Ha Geomárvány Kft., akkor megfizethető parketta csiszolás ár !

Engedje újra kibontakozni az eredeti fa kendőzetlen szépségét!


A fa parketták „romlása” nem újkeletű dolog, hiszen akarva vagy akaratlanul, de idővel különféle kopások, karcolódások és sérülések keletkezhetnek rajtuk. Arról nem is beszélve, hogy az eredetileg tükörsima és fényes felület felett is előbb- vagy utóbb, de eljár az idő. Az ilyen esetekben merülhet fel a parketta felújítás gondolata. Sokan azt gondolnák, hogy egy igazán biztos és tartós megoldást csakis rengeteg munkával, és beleölt pénzösszeggel lehet elérni. Vagy talán, ami még ennél is rosszabb, hogy a legtöbb ember csakis egy teljes parketta cserében látja a megoldást. A KLINDEX rendszerű parketta csiszolás segítségével azonban igen hamar meggyőződhetünk ennek ellenkezőjéről.

válasszon megbízható kivitelezőt
Minőségi és profi parketta felújítás, a lehető legjobb parketta csiszolás ár kíséretével!

Ajánlatkérés parketta csiszolásra


 

Hogyan mutathatja a régi, elhasználódott parketta újra a legjobb arcát?


Egy itt-ott kopott, összekarcolódott vagy fényét vesztett parketta már első ránézésre is kiábrándító látványt nyújt. Különösen igaz ez az olyan közintézményekben, céges irodaházakban vagy csak vendéglátó egységekben, ahol egy nap több száz ember is megfordulhat.  Ahhoz, hogy parkettánk újra eredeti fényében tündökölhessen, kiváló megoldást nyújthat a KLINDEX parkettacsiszoló rendszere. A KLINDEX parkettacsiszoló rendszerével mostantól semmi szükség arra, hogy eldobjuk a már meglévő parkettánkat, hiszen alig pár óra leforgása alatt visszanyerhetjük annak eredeti állapotát. És hogy mi is kell ehhez pontosan? Egy alaposan kidolgozott technológia, a legprofibb gépek, egy magasan képzett gárda, na és persze egy nagy adag elhivatottság is a szakma iránt. A cégüknél elvégzett parketta csiszolások során, csakis a legmodernebb technológiájú gépekkel vonulunk fel a helyszínre. A profi csiszológépekhez pedig a nagy gyakorlattal rendelkező kollégáink társulnak majd, akik villámgyorsan és a lehető leggondosabban alakítják vissza a parkettája eredeti állapotát!

Egy tükörsima és fényes parketta, minden otthon legnagyobb éke!


A parkettacsiszolás során attól válik olyan tükörsimává a fényét és tartósságát vesztett felület, hogy a nagyobb szemcsenagyságú csiszolófejektől haladunk az egyre kisebbekig. Ezáltal minden egyes munkafolyamatnak megvan a maga célja, így először a durvább felületi hibákat javítjuk ki, majd végül pedig a legapróbb, legfinomabb simításokat végezzük el. Kiemelkedően fontos számunkra az ügyfeleink megelégedettsége, így minden esetben az Ön igényei szerint alakítjuk át a már meglévő parkettát (pl. antik hatású padló, fényességi szint beállítása stb.). A folyamat során nem csak a precízen és gondosan elvégzett munkára figyelünk oda, de a környezetvédelemre is. Az impregnálásnál például kizárólag környezetbarát vízbázisú lakkokkal tesszük élhetőbbé és tartósabbá az általunk megmunkált felületeket. Ezen felül pedig a csiszológépekhez csatlakoztatott porszívó rendszer segítségével, egy teljesen pormentes és tiszta környezetben valósulhat meg a munkavégzés.

A KLINDEX parkettacsiszolás tehát nem csak egy lehetőség arra, hogy újra tükörsima és fényes parkettát láthasson viszont otthonában, de maga a nagybetűs lehetőség is arra, hogy igazán tartós megoldást kaphassunk a pénzünkért cserébe. Megfizethető parketta csiszolás ár után keresgél? Cégüknél jó helyen jár! A díjmentes helyszíni bejárásért, készségesen vegye fel velünk a kapcsolatot!

Ajánlatkérés parketta csiszolásra

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!