Konyhapult és párkányok


„Megfaragjuk álmait!”

Mottónk: A helyszíni felméréstől a helyezésig! Önnek „csak meg kell álmodnia”, mi pedig megfaragjuk álmai egyedi termékét. Legyen szó konyhapultról, lépcsőről, asztallapról, oszlopról, fürdőszobapultról. Első osztályú márvány-, mészkő-, gránittáblákból készítjük el a kívánt méretben és megmunkálással a kívánt termékét. Sőt: a gyártás megkezdése előtt az Ön otthonában felmérjük, majd gyártás után a helyszínre szállítjuk és elvégezzük a helyezését is.

Kőfaragóink magas színvonalú szakmai tudása és tapasztalata adja a garanciát a kiváló minőségre.

Látogasson el hozzánk, ahol egy jó kis kávé mellett megtalálhatjuk álmai megoldását. 

Gránit munkalap konyhapult formájában

Bemutatótermünkben magánmegrendelők, tervezők, kivitelezők, konyhastúdiók, lakberendezők egyaránt betekintést nyerhetnek a munkafolyamatokba. Megmutatjuk raktáron lévő márvány-, mészkő-, gránitanyagainkat, melyekből kifaragjuk/megfaragjuk álmaikat.

Az alábbi egyedi termékek gyártásával foglalkozunk:

  • fürdőszoba pultok, mosdópultok
  • különféle zuhanytálcák
  • konyhapultok, konyhai munkalapok
  • asztallapok, komplett asztalok
  • lépcsők, falburkolatok
  • párkányok, könyöklők
  • kandallók
  • oszlopok, oszlopfők
  • szökőkutak

Gránit munkalap konyhai és fürdőszobai felhasználásra egyaránt megfelel

Konyha és fürdőszobapultok

Életünk és otthonunk központi tere a konyha. Ide a lehető legjobb és legtartósabb anyagból, a gránitból javasoljuk a konyhai munkalapot. A konyhában a gránit konyhai munkalap ötvözi a szépséget, eleganciát a funkcionalitással. Első osztályú anyagból, első osztályú munkával készítjük el álmai konyhapultját, vállalva a szállítást és a helyezést is. 


Fürdőszobájában is ékszerként fog tündökölni az általunk gyártott fürdőszobapult akár márványból, akár gránitból.

Műkő párkány, márvány lépcső

Párkányok, könyöklők

Cégünk vállalja, hogy az Ön egyedi elképzelése alapján elkészíti álmai fürdőszobapultját!

Egy csodaszép párkány például nemcsak az esztétikai szempontok miatt fontos, de komoly funkcionális szerepet tölt be. Csak a méreteket kell megadnia (vagy mi felmérjük) és már gyártjuk is az igényeinek megfelelő márvány, mészkő, gránit párkányokat ill. könyöklőket.

gránit lépcső illetve falburkolatok

Lépcsők és falburkolatok

Egy gyönyörű lépcsőt, lépcsőházat szeretne? Keresve sem találhatna jobb megoldást erre, mint a természetes kövekből készült darabok! Mi elkészítjük természetes kövekből, legyen az márvány vagy mészkő vagy gránit. Ha kell, csúszásmentes kivitelben. 

Megfizethető gránit konyhapult ár? A legjobb helyen jár! A Geomárvány Kft.-nél, az Ön által kiválasztott anyagból és méretek alapján készítjük el megrendelését, személyre szabott gránit konyhapult árak kíséretével!

Ha konyha vagy fürdőszoba felújítás előtt állunk, akkor nem csak az esztétikailag tetszetős, hanem a higiénikus és időtlen anyagokban is érdemes elgondolkodnunk! Eláruljuk, hogy miért!

Emelje magasabb szintre konyhája kinézetét egy gránit konyhapult vagy gránit munkalap választásával! 

Egy gránit konyhapult vagy gránit munkalap amilyen gyorsan átalakítja egy otthon teljes enteriőrjét valami igazán exkluzív élménnyé, legalább ugyanannyi praktikus tulajdonsággal is kecsegtethet. Egy természetes kőből megálmodott, és egyedi megmunkálással elkészített konyhapult azonnali impozáns megjelenést kölcsönöz a helyiségnek, hiszen nem csak részlet gazdag színvilággal, de utánozhatatlan szerkezettel is büszkélkedik. Egy gránit konyhapult vagy gránit munkalap tehát nem csak gyönyörűen mutat majd álmaink konyhájában, de a gondozása is nagyon egyszerű lesz: gyakorlatilag karcmentes és vágásmentes használatot tesz lehetővé, így még a legkisebbek jelenlétében sem kell aggódnunk a gránit felületére ejtett tárgyak vagy konyhai eszközök miatt. Rendkívül hőálló és vízálló, így a napi használatból eredő terhelést is gond nélkül állja. Könnyen tisztán tartható, nem igényel különösebb ápolást sem és olyannyira időtálló, hogy élettartama generációkban számolható. Gondolkodjon az időtálló befektetésekben! Személyre szabott gránit munkalap ár és gránit konyhapult ár, a Geomárvány Kft.-nél!

A Geomárvány Kft.-nél elsődleges szempont számunkra a minőség, így nem álltunk meg addig, amíg meg nem találtuk a munkáink során felhasznált, legjobb természetes köveket! Így csakis prémium minőségű, és első osztályú természetes kövekkel dolgozunk, csak úgy, mint a gránit, márvány és mészkő anyagok. Ezek a kövek pedig olyan kőfaragó mesterek kezébe kerülnek, akik teljes gondossággal és egy nagyadag szakmaszeretet kíséretével készítik el belőlük az ügyfelek kívánságait. Nálunk teljesen mindegy, hogy milyen megrendelésről van szó, a lerakott minőségben nincs kivétel! 

Még egy extra érv a gránit konyhapult mellett: Mivel minden esetben természetes kövek megmunkálásáról van szó, így minden egyes elkészült remekmű, egyedi és utánozhatatlan lesz!

Sokan érdeklődnek a gránit munkalap ár felől. Mivel azonban itt nem egy sorozatgyártású termékről van szó, hanem egy teljesen egyedileg legyártott darabról, ezért az árajánlat kiadása teljesen személyre szabott módon történik meg.

Megfizethető gránit munkalap ár? Velünk megtalálhatja számításait! Keressen minket elérhetőségeink bármelyikén, és rövidesen már a kezében tarthatja egyedi árajánlatát!

Egy igazán időtálló befektetés a fürdőszobába is? Természetes kövekből készült, vagy műkő párkány és könyöklő az Ön legjobb választása!

A konyha mellett a fürdőszoba a lakás másik központi helyisége, hiszen nem csak egy gyakran használt területről beszélhetünk, de már-már egy meghitt élettérről is. Pontosan ezért, nem árt különös figyelmet szentelni annak esztétikus megjelenésére, de emellett itt sem érdemes megfeledkezni a minőségről. A fürdőszoba párkányok, könyöklők kiválasztása során lényeges szempont azok fizikai ellenálló képessége és könnyen tisztíthatósága. Egy egyedi tervezésű műkő párkány, vagy természetes kőből készült könyöklő, nem csak gondozásmentes felületet tesz lehetővé, de igen hosszú távú befektetésként tekinthetünk rá. Amíg a fa, műanyag vagy alumínium kivitelek felett hamarabb eljárhat az idő, addig a természetes kövekkel hosszú évtizedekre tervezhetünk.

A természetes kövek esetében az esztétikus megjelenésről sem kell lemondania a leendő tulajdonosoknak. A műkő párkány vagy könyöklő esetében is számtalan színből és mintázatból választhatja majd ki a szívének legkedvesebb darabot! Ami pedig az egészben a legjobb, hogy olyan darabok kerülnek ki a kőfaragó mesterek kezéből, amiket biztosan nem találunk meg majd másnál. Ha egy exkluzív megjelenésű műkő párkány vagy könyöklő az álma, akkor Geomárvány Kft.!

Az első ötlettől kezdve egészen az egyedi formatervezésig!

Az egyedi konyhapultok, fürdőszobapultok, asztallapok, lépcsők, falburkolatok és különféle termékek kivitelezése mindig a pontos igényfelméréssel indul! Az Ön által kiválasztott anyagból, színből, formavilágból, és stílusból kerül megmunkálásra álmai terméke, mindezt egy előzetes, és nagyon alapos egyeztetést követően. Ebben az esetben munkatársaink az időpont egyeztetés után, kiszállnak az Ön otthonába és terepszemlét tartanak. Egy gránit konyhapult esetében például cégünk szakemberei nagyon pontosan mérik fel az adott konyhabútor, falak vagy korábbi munkalap adottságait és méreteit, mindezt azért, hogy a beépítés során minél tökéletesebben illeszkedjen majd a helyére. Emellett a konyhapult vastagsága, az élek formája, és az illesztés módja is egy komoly szakértelmet igénylő feladat. Gondoljunk csak bele például, hogy mi történne, ha csak a megrendelést követő helyszínre szállítás után derülne ki, hogy mégsem stimmel valamiben a legyártott termék. Az anyagkiválasztás során például a szín sem egy elhanyagolható szempont, hiszen passzolnia kell a már meglévő bútorokhoz, burkolathoz és az egész környezethez. Nálunk ebből sem lesz hiány, hiszen egyedi gránit konyhapult, márvány konyhapult stílusok és színek egész garmadával várjuk!

Cégünknél minden esetben arra törekszünk, hogy az Ön által megálmodott gránit konyhapult, gránit munkalap vagy csak bármilyen más egyéb, márványból vagy mészkőből készült megrendelés, minél jobban megfeleljen az igényeinek! Nem csak prémium minőségű alapanyagainkkal állunk rendelkezésére, de bemutatótermünkben számtalan mintaalap közül találhat rá az Igazira! Szavazzon Ön is az örök értékre!

Konyha felújítás? Kezdje a pulttal!


Egy új konyha megtervezésénél a lehető legnagyobb gondossággal választjuk ki a burkolat és konyhabútor stílusát, és kellő figyelmet fordítunk a munkapult kiválasztására is. Az ideális konyhapult ugyanis nemcsak, hogy emeli a konyha színvonalát, de hosszútávú használat reményében kerül beépítésre. A gránit konyhapult, avagy gránit munkalap messze az egyik legkedveltebb választás, ha a konyha felújításáról van szó. Cégünknél örömmel faragjuk meg Önnek a kiváló minőségű gránit munkapultját!

gránit konyhapult konyhájába
Gránit konyhapult, egy igényes és tartós megoldás

A konyha egyik legtöbbet igénybe vett felülete, a munkapult


A megfelelő konyhai munkalap kiválasztása legalább olyan fontos, mint bármely más szereplő a konyhában. És aki egyszer felújításra adja a fejét, az valószínűleg hosszú években vagy éppen évtizedekben gondolkodik. Elég csak abba belegondolni, hogy napjában hányszor vesszük igénybe a konyhapultot: ha épp nem ebédet készítünk rajta, akkor edényeket, poharakat, vagy épp robotgépeket húzgálunk a felületén. A konyhapultok tehát folyamatos igénybevételnek vannak kitéve, így a kiválasztás során érdemes egy tartós minőségben gondolkodnunk. A tisztán tarthatóságról sem érdemes megfeledkezni, hiszen ezek a felületek folyamatosan koszolódnak. A megfelelő és higiénikus munkakörnyezet kialakítása tehát ez esetben kulcskérdéssé válik, hiszen ételeket fogunk előkészíteni a felületeken. Ha hosszú évek elteltével is egy esztétikus környezet kialakítására törekszünk, akkor érdemes körülnézni a természetes kövek kínálatában. Pont ilyen megnyerő választás a gránit munkapult, vagy másnéven gránit munkalap is.

Gránit: egy hosszútávon is kifizetődő választás


A funkcionálisan betöltött szerep mellett a munkapult ma már kulcseleme a konyhának, ha dizájnról van szó. Sokféle megoldásból választhatunk, de általában a gránit a legnépszerűbb választás, ha természetes kőből készült konyhai munkalapokkal szemezgetünk, hiszen minden egyes darabjuk egyedi és megismételhetetlen. A gránit pult egy igazi sallangmentes szépség: báját és lehengerlő kisugárzását maga a kövek természetessége adja meg. Rendkívül dekoratív, így nemcsak konyhapultként, de könyöklőként, asztallapként vagy konyhai szigetként is megállja a helyét. Habár egy gránit konyhapult önmagában is gyönyörű, a tökéletes összhang érdekében, érdemes a konyha stílusát a kiválasztott munkalaphoz igazítani. Nagyon jól mutat például, ha a burkolat, a fal és a konyhaszekrény is hasonló színárnyalatot kap, mint a konyhapult.

A gránitot még természetes állapotában vágják és polírozzák, ezáltal az összes pozitív tulajdonsága megmarad. Mivel egy kemény kőfajtáról van szó, bátran választhatjuk konyhai munkapultként, hiszen gyakorlatilag semmi nem árt neki. Nem látszanak meg rajta a karcok, és remekül tűri a hőmérséklet ingadozásokat is. Habár egy rendkívül strapabíró kőfajtáról van szó, minden használatot követő tisztítást igényel. A gránit pult szakszerűen impregnálva, hosszú évtizedekig a konyha legszebb ékköve marad. Habár a gránit konyhapult ár magasabb, mint egy fából, műkőből készült vagy akril konyhapulté, hosszútávon mégis kifizetődő választás elé nézhetnek a tulajdonosok. 

Érdeklik a gránit munkalap árak? Ugorjon be hozzánk és beszéljük át a részleteket egy finom kávé mellett, vagy ha netán az ország másik feléből érdeklődne, akkor nyugodtan keressen fel minket telefonon a személyre szabott árajánlatért!

Kapcsolatfelvétel

Konyhapult készítés tökéletes kivitelezéssel


Ha egyszer úgy döntünk, hogy egy gránit munkapulttal tesszük szebbé mindennapjainkat, akkor ez minden esetben egy pontos igényfelméréssel, és tervezéssel indul meg. Cégünknél ezt díjmentesen biztosítjuk ügyfeleinknek, így Önnek semmi más dolga nem marad majd, mint várni szakembereink megérkezését! Az elkészült munkalapot pedig egyenesen az otthonába szállítjuk, és szakszerűen elhelyezzük!

Szeretné, ha konyhája a legszebb formájában tündökölne? Cégünk kőfaragói tökéletes megmunkálással készítik el az Ön által megálmodott gránit munkapultot! Tegyen egy kört bemutatótermünkben, és válassza ki az Önnek leginkább tetsző színt, formavilágot vagy stílust, hiszen nálunk megfizethető gránit konyhapult ár keretében teheti meg mindezt!

Felkeltették az érdeklődését az általunk készített konyhapultok?

Kérje részletes árajánlatunkat!

Falburkolatok konyhába, hogyan válasszunk?


Egy hangulatos otthon megteremtéséhez nemcsak a lakberendezési tárgyak, dekorációk járulnak hozzá, de a különféle burkolatok is. A falpanel hallatán a legtöbb ember még mindig a csempére asszociál, azonban napjaink kínálata sokkal színesebb, mint gondolnánk. Cégünk választásával biztosíthatjuk, hogy elképzelései a lehető legszebb formában ölthetnek majd testet, hiszen gyönyörű természetes kövekből készült megoldásokat kínálunk!

különleges falburkolat és konyhapult
A megfelelő konyhapult és falburkolat kiválasztásával feldobhatja konyháját

A konyhai falburkolatok kiválasztásának főbb szempontjai


Esztétikus megjelenés

A konyha nemcsak a sütés-főzés színtere, de sok esetben a társasági életé is. Míg korábban a legtöbb konyha falát csempébe öltöztettük, addig ma már számos egyéb alternatíva közül válaszhatunk. Olyan széles a kínálat például a falburkolatok esetében, hogy a helyiség kinézetének csak a képzelet szabhat határt. Engedje bátran szabadjára fantáziáját és valósítsa meg velünk elképzeléseit!

Strapabíró kialakítás

A konyha tipikusan az a része a lakásnak, ahol a felületek megtervezésekor nem csak a kinézet számít, de a praktikum is utat tör magának. Éppen ezért, ide olyan burkolóanyagot érdemes választani, ami jól bírja a gyűrődést: az ütődést, a magas páratartalmat, vagy éppen a kifröccsenő olajcseppeket. Ez az állítás pedig különösen megállja a helyét az olyan háztartásokban, ahol kisgyerekek vagy kisállatok is élnek velünk.

Hosszú távú élettartam

A falburkolatok konyhába történő beépítése jó esetben nem évekre, hanem hosszú évtizedekre szól. Ez pedig egyet jelent azzal, hogy egy ilyen befektetés mindenképpen kifizetődő lesz számunkra feltéve, ha magas minőségben gondolkodunk. Egy ilyen választással hamar elfelejthetjük az újabb falburkolat csere gondját.

A természetes kövek feltörekvő népszerűsége 


A természetes kövekből készült felületek ma már térhódításnak örvendenek, mind a megjelenést, mind pedig a tartósságot illetően. Habár elsősorban kültéren mutatják meg magukat, teljesen egyedi megjelenés érhető el egy beltéri felhasználás során is (pl. falburkolatok konyhába). A márvány falburkolat, mészkő falburkolat például bátran ajánlható mindazoknak, akik lehengerlő minőségre, és exkluzív megjelenésű felületekre vágynak. A természetes kövek egyaránt beépíthetők a klasszikus vagy éppen modern trendekbe is. 

Lehengerlő falburkolatok konyhába? A természetes kövek választásával egyszerűen nem lehet melléfogni! Mutatjuk a legnépszerűbb választásokat!

Gránit falburkolat: a gyönyörű kristályos szerkezettel bíró gránit nagyon kedvelt fal-és padlóburkolatként, de konyhapultok is napvilágot látnak belőle. Kiemelkedő folt- és karcálló tulajdonsággal rendelkezik, illetve jól tűri a hőterhelést is.

Márvány falburkolat: az egyik legelegánsabb választás, ha belső építészetről van szó. A márvány falburkolat egy igen tömör szerkezetű anyag, amely még a legnagyobb terhelést is elbírja. Csillogó megjelenése pedig különleges atmoszférát borítékol. 

Mészkő falburkolat: kémiai összetétele hasonló a márványéhoz, így színpompás és praktikus mészkő falburkolat készíthető belőle. 

Falburkolatok konyhába: örömmel faragjuk meg elképzeléseit!


A Geomárvány Kft. több mint 25 éve foglalkozik természetes kövek megmunkálásával, így magas minőségben készítjük el leendő falburkolatát. 

A falburkolatok konyhába történő beépítése sem akadály számunkra, hiszen a megfaragást követően pontosan a helyére illesztjük majd! A konyha stílusát érdemes összeegyeztetni a burkolat, falpanel és konyhapult tekintetében is, hiszen így lenyűgöző harmónia érhető el. Cégünknél erre is lehetőség nyílik, hiszen mészkő, márvány vagy éppen gránit konyhapult készítését is vállaljuk. Ügyfeleink minden segítséget megkapnak tőlünk, hogy a megújuló konyhához a tökéletes burkolat kombinációt sikerüljön kiválasztani. Szükség esetén egyedi tanácsadással is ellátjuk, és mintadarabokat is biztosítunk a minél optimálisabb választás érdekében.

Máris viszontlátná konyhájában az elképzeléseit? Velünk hamarabb megvalósulhat, mint gondolná!

Ajánlatkérés

Széchenyi 2020 - Európai Regionális Fejlesztési Alap
Süti kezelés beállítása
Mi és partnereink az Ön engedélyét kérjük arra, hogy cookie-kat tároljunk eszközén személyre szabott hirdetések és tartalom nyújtásához, hirdetés- és tartalomméréshez valamint nézettségi adatok gyűjtéséhez.
Süti kezelés beállítása