Konyhapult és párkányok


„Megfaragjuk álmait!”

Mottónk: A helyszíni felméréstől a helyezésig! Önnek „csak meg kell álmodnia”, mi pedig megfaragjuk álmai egyedi termékét. Legyen szó konyhapultról, lépcsőről, asztallapról, oszlopról, fürdőszobapultról. Első osztályú márvány-, mészkő-, gránittáblákból készítjük el a kívánt méretben és megmunkálással a kívánt termékét. Sőt: a gyártás megkezdése előtt az Ön otthonában felmérjük, majd gyártás után a helyszínre szállítjuk és elvégezzük a helyezését is.

Kőfaragóink magas színvonalú szakmai tudása és tapasztalata adja a garanciát a kiváló minőségre.

Látogasson el hozzánk, ahol egy jó kis kávé mellett megtalálhatjuk álmai megoldását. 

Gránit munkalap konyhapult formájában

Bemutatótermünkben magánmegrendelők, tervezők, kivitelezők, konyhastúdiók, lakberendezők egyaránt betekintést nyerhetnek a munkafolyamatokba. Megmutatjuk raktáron lévő márvány-, mészkő-, gránitanyagainkat, melyekből kifaragjuk/megfaragjuk álmaikat.

Az alábbi egyedi termékek gyártásával foglalkozunk:

  • fürdőszoba pultok, mosdópultok
  • különféle zuhanytálcák
  • konyhapultok, konyhai munkalapok
  • asztallapok, komplett asztalok
  • lépcsők, falburkolatok
  • párkányok, könyöklők
  • kandallók
  • oszlopok, oszlopfők
  • szökőkutak

Gránit munkalap konyhai és fürdőszobai felhasználásra egyaránt megfelel

Konyha és fürdőszobapultok

Életünk és otthonunk központi tere a konyha. Ide a lehető legjobb és legtartósabb anyagból, a gránitból javasoljuk a konyhai munkalapot. A konyhában a gránit konyhai munkalap ötvözi a szépséget, eleganciát a funkcionalitással. Első osztályú anyagból, első osztályú munkával készítjük el álmai konyhapultját, vállalva a szállítást és a helyezést is. 


Fürdőszobájában is ékszerként fog tündökölni az általunk gyártott fürdőszobapult akár márványból, akár gránitból.

Műkő párkány, márvány lépcső

Párkányok, könyöklők

Cégünk vállalja, hogy az Ön egyedi elképzelése alapján elkészíti álmai fürdőszobapultját!

Csak a méreteket kell megadnia (vagy mi felmérjük) és már gyártjuk is az igényeinek megfelelő márvány, mészkő, gránit párkányokat ill. könyöklőket. 

gránit lépcső illetve falburkolatok

Lépcsők és falburkolatok

Egy gyönyörű lépcsőt, lépcsőházat szeretne? Mi elkészítjük természetes kövekből, legyen az márvány vagy mészkő vagy gránit. Ha kell, csúszásmentes kivitelben. 

Megfizethető gránit konyhapult ár? A legjobb helyen jár! A Geomárvány Kft.-nél, az Ön által kiválasztott anyagból és méretek alapján készítjük el megrendelését, személyre szabott gránit konyhapult árak kíséretével!

Ha konyha vagy fürdőszoba felújítás előtt állunk, akkor nem csak az esztétikailag tetszetős, hanem a higiénikus és időtlen anyagokban is érdemes elgondolkodnunk! Eláruljuk, hogy miért!

Emelje magasabb szintre konyhája kinézetét egy gránit konyhapult vagy gránit munkalap választásával! 

Egy gránit konyhapult vagy gránit munkalap amilyen gyorsan átalakítja egy otthon teljes enteriőrjét valami igazán exkluzív élménnyé, legalább ugyanannyi praktikus tulajdonsággal is kecsegtethet. Egy természetes kőből megálmodott, és egyedi megmunkálással elkészített konyhapult azonnali impozáns megjelenést kölcsönöz a helyiségnek, hiszen nem csak részlet gazdag színvilággal, de utánozhatatlan szerkezettel is büszkélkedik. Egy gránit konyhapult vagy gránit munkalap tehát nem csak gyönyörűen mutat majd álmaink konyhájában, de a gondozása is nagyon egyszerű lesz: gyakorlatilag karcmentes és vágásmentes használatot tesz lehetővé, így még a legkisebbek jelenlétében sem kell aggódnunk a gránit felületére ejtett tárgyak vagy konyhai eszközök miatt. Rendkívül hőálló és vízálló, így a napi használatból eredő terhelést is gond nélkül állja. Könnyen tisztán tartható, nem igényel különösebb ápolást sem és olyannyira időtálló, hogy élettartama generációkban számolható. Gondolkodjon az időtálló befektetésekben! Személyre szabott gránit munkalap ár és gránit konyhapult ár, a Geomárvány Kft.-nél!

A Geomárvány Kft.-nél elsődleges szempont számunkra a minőség, így nem álltunk meg addig, amíg meg nem találtuk a munkáink során felhasznált, legjobb természetes köveket! Így csakis prémium minőségű, és első osztályú természetes kövekkel dolgozunk, csak úgy, mint a gránit, márvány és mészkő anyagok. Nálunk teljesen mindegy, hogy milyen megrendelésről van szó, a lerakott minőségben nincs kivétel! 

Még egy extra érv a gránit konyhapult mellett: Mivel minden esetben természetes kövek megmunkálásáról van szó, így minden egyes elkészült remekmű, egyedi és utánozhatatlan lesz!

Egy igazán időtálló befektetés a fürdőszobába is? Természetes kövekből készült, vagy műkő párkány és könyöklő az Ön legjobb választása!

A konyha mellett a fürdőszoba a lakás másik központi helyisége, hiszen nem csak egy gyakran használt területről beszélhetünk, de már-már egy meghitt élettérről is. Pontosan ezért, nem árt különös figyelmet szentelni annak esztétikus megjelenésére, de emellett itt sem érdemes megfeledkezni a minőségről. A fürdőszoba párkányok, könyöklők kiválasztása során lényeges szempont azok fizikai ellenálló képessége és könnyen tisztíthatósága. Egy egyedi tervezésű műkő párkány, vagy természetes kőből készült könyöklő, nem csak gondozásmentes felületet tesz lehetővé, de igen hosszú távú befektetésként tekinthetünk rá. A műkő párkány vagy könyöklő esetében is számtalan színből és mintázatból választhatja majd ki a szívének legkedvesebb darabot! Ha egy exkluzív megjelenésű műkő párkány vagy könyöklő az álma, akkor Geomárvány Kft.!

Az első ötlettől kezdve egészen az egyedi formatervezésig!

Az egyedi konyhapultok, fürdőszobapultok, asztallapok, lépcsők, falburkolatok és különféle termékek kivitelezése mindig a pontos igényfelméréssel indul! Az Ön által kiválasztott anyagból, színből, formavilágból, és stílusból kerül megmunkálásra álmai terméke, mindezt egy előzetes, és nagyon alapos egyeztetést követően. Egy gránit konyhapult esetében például cégünk szakemberei nagyon pontosan mérik fel az adott konyhabútor, falak vagy korábbi munkalap adottságait és méreteit, mindezt azért, hogy a beépítés során minél tökéletesebben illeszkedjen majd a helyére. Emellett a konyhapult vastagsága, az élek formája, és az illesztés módja is egy komoly szakértelmet igénylő feladat. Az anyagkiválasztás során például a szín sem egy elhanyagolható szempont, hiszen passzolnia kell a már meglévő bútorokhoz, burkolathoz és az egész környezethez. 

Cégünknél minden esetben arra törekszünk, hogy az Ön által megálmodott gránit konyhapult, gránit munkalap vagy csak bármilyen más egyéb, márványból vagy mészkőből készült megrendelés, minél jobban megfeleljen az igényeinek! Nem csak prémium minőségű alapanyagainkkal állunk rendelkezésére, de bemutatótermünkben számtalan mintaalap közül találhat rá az Igazira! Szavazzon Ön is az örök értékre!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!